Scolile si gradinitele comunei Luna, pregatite pentru noul an scolar

spot_imgspot_img

COMUNICATUL D-LUI PRIMAR AUREL GIURGIU, cu ocazia finalizării pregătirilor pentru începerea noului an școlar 2022- 2023:

” Astăzi am avut ultima vizită de lucru la Școala Gimnazială Luna. Împreună cu d-na director Adina Maier, am verificat toate sălile de clasă, atât pentru învățământul preșcolar cât și pentru învățământul clasele I- VIII dar și cele din programul After School.

Se muncea de zor la ultimele mici retușări, la aranjarea și amenajarea sălilor, pentru ca totul să fie impecabil, ordonat, curat și primitor. Am fost impresionat atât de către toate cadrele didactice care se străduiau să își amenajeze fiecare sala de clasă sau de grădiniță, dar și de munca depusă pe tot parcursul vacanței de către personalul auxiliar (secretar, administrator, personalul de întreținere și curățenie), toți împreună și-au unit forțele, cunoștințele și priceperea ca totul să fie perfect și de luni toți elevii să poată beneficia de cele mai bune condiții de studiu.

Igienizarea, amenajarea și organizarea sunt la cele mai înalte standarde iar fondurile bănești alocate de către Primăria Comunei Luna, au fost chibzuit și eficient cheltuite. Este o bucurie și o satisfacție să constat că eforturile instituției noastre în a identifica și a aloca fonduri suficiente pentru a asigura cele mai bune condiții copiilor noștri, au fost folosite inteligent și în continuă cooperare între cele doua instituții, astfel că fiecare sală de clasă este dotată cu tablă interactivă- inteligentă, laboratorul de informatică este echipat cu laptop-uri performante, intreg iluminatul sălilor de clasă a fost înlocuit cu corpuri LED, care asigură o luminozitate mult mai bună decât cele clasice.

Acest lucru a fost posibil datorită unei bune relații de cooperare cu EON România, prin care Școala Luna a fost beneficiara Programului ”Energie în Școlile Copilăriei”

Nu îmi rămâne decât să mulțumesc d-nei Director Adina Maier dar și întregului colectiv al Școlii Gimnaziale Luna, pentru toată munca, tot efortul, toată priceperea lor în a asigura copiilor din întreaga comună, condiții excelente de studiu.

Luni o să îi așteptăm pe toți elevii la Școală și la Grădiniță și vreau să le urez, de pe acum, tuturor cadre didactice și copii: Un an școlar benefic, cu multe rezultate frumoase, sănătate și realizări depline!

Cu respect și stimă, Primar Aurel Giurgiu”

spot_img
%d