spot_img
spot_img

Scolile si gradinitele comunei Luna, pregatite pentru noul an scolar

spot_img

COMUNICATUL D-LUI PRIMAR AUREL GIURGIU, cu ocazia finalizării pregătirilor pentru începerea noului an școlar 2022- 2023:

” Astăzi am avut ultima vizită de lucru la Școala Gimnazială Luna. Împreună cu d-na director Adina Maier, am verificat toate sălile de clasă, atât pentru învățământul preșcolar cât și pentru învățământul clasele I- VIII dar și cele din programul After School.

Se muncea de zor la ultimele mici retușări, la aranjarea și amenajarea sălilor, pentru ca totul să fie impecabil, ordonat, curat și primitor. Am fost impresionat atât de către toate cadrele didactice care se străduiau să își amenajeze fiecare sala de clasă sau de grădiniță, dar și de munca depusă pe tot parcursul vacanței de către personalul auxiliar (secretar, administrator, personalul de întreținere și curățenie), toți împreună și-au unit forțele, cunoștințele și priceperea ca totul să fie perfect și de luni toți elevii să poată beneficia de cele mai bune condiții de studiu.

Igienizarea, amenajarea și organizarea sunt la cele mai înalte standarde iar fondurile bănești alocate de către Primăria Comunei Luna, au fost chibzuit și eficient cheltuite. Este o bucurie și o satisfacție să constat că eforturile instituției noastre în a identifica și a aloca fonduri suficiente pentru a asigura cele mai bune condiții copiilor noștri, au fost folosite inteligent și în continuă cooperare între cele doua instituții, astfel că fiecare sală de clasă este dotată cu tablă interactivă- inteligentă, laboratorul de informatică este echipat cu laptop-uri performante, intreg iluminatul sălilor de clasă a fost înlocuit cu corpuri LED, care asigură o luminozitate mult mai bună decât cele clasice.

Acest lucru a fost posibil datorită unei bune relații de cooperare cu EON România, prin care Școala Luna a fost beneficiara Programului ”Energie în Școlile Copilăriei”

Nu îmi rămâne decât să mulțumesc d-nei Director Adina Maier dar și întregului colectiv al Școlii Gimnaziale Luna, pentru toată munca, tot efortul, toată priceperea lor în a asigura copiilor din întreaga comună, condiții excelente de studiu.

Luni o să îi așteptăm pe toți elevii la Școală și la Grădiniță și vreau să le urez, de pe acum, tuturor cadre didactice și copii: Un an școlar benefic, cu multe rezultate frumoase, sănătate și realizări depline!

Cu respect și stimă, Primar Aurel Giurgiu”

spot_imgspot_img
spot_img

Ultimele știri

Politistii au luat la control comerciantii ilegali de artificii

Polițiștii din Alba au continuat controalele la societățile comerciale...

Mormant PROFANAT la Luncani

O persoana de sex feminin din Luncani, comuna Luna,...

70 de ani de învățământ teologic preuniversitar, marcați la Cluj

În ziua de pomenire a Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina,...

Iată motoarele de căutare pe care Google nu vrea să le găsești

Google este atât de puternic încât „ascunde” alte sisteme...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Nou echipament medical ultraperformant, pentru radioscopie digitală, la Spitalul de Recuperare

Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, unitate medicală aflată în subordinea...

Susţinerea tinerilor în şcoală, o măsură concretă a guvernanţilor

„Educaţia este ceea ce supravieţuieşte după ce tot ce...

Judetul Cluj – locul 2 atat la teste efectuate, cat si la imbolnaviri Covid19 pe ultimele 24 de ore

Buletin de presă, 21.10.2020 ✅ SITUAȚIE MĂSURI COVID-19 – JUDEȚUL...
spot_img
spot_imgspot_img

O neacordare de prioritate a cauzat un accident rutier în Turda

Liniștea nopții de ieri a fost perturbată de un accident rutier petrecut în sensul giratoriu din dreptul parcului „Horea, Cloșca și Crișan” din municipiul...

Petrecere de pomină, organizată sub „umbra” unui „colocviu de arheologie”

Fosta directoare a Muzeului de Istorie Turda, Mariana Pislaru, alături de alți arheologi, a participat la o adevărată petrecere, organizată ieri, dar și azi-noapte,...

1.2 milioane de lei, pentru achiziționarea unui computer tomograf la Câmpia Turzii

Consiliul Județean Cluj a aprobat, în ședința de astăzi, proiectul de hotărâre privind bugetul de venituri și cheltuieli al județului Cluj. Printre altele, se atribuie...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: