spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

Școala Gimnazială Mihai Vodă lansează 10 video-uri realizate de elevi în cadrul proiectului Clubul de Film Mihai Viteazu!

Școala Gimnazială Mihai Vodă își dorește să ofere șanse egale tinerilor din rural la educație și va aborda,literatura în diferite medii, cum ar fi teatru, pictură și cinema în cadrul proiectului „Clubul de film Mihai Viteazu’’.Acesta este un proiect dezvoltat de Școala Gimnazială Mihai Vodă și finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow

 

Încheierea proiectului aduce în comunitate o inițiativă de promovare a lecturii, pe platformele de socializare, dezvoltată de către elevii școlii, care își propune să promoveze atitudinile pozitive față de lectură și să sprijine comunitatea în înțelegerea mai profundă a rolului educației non-formale în mediul școlar. Prin intermediul unor videoclipuri, elevii împărtășesc importanța lecturii, avantajele acesteia și experiențele dobândite în cadrul vizionărilor de filme, în colaborare strânsă cu profesorii implicați în proiect.Pentru a putea viziona aceste video-uri, accesați pagina de facebook a școlii: Școala Gimnazială Mihai Vodă.

 

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, social, mediu, sănătate, cultural. Valoarea totală a programului este de 500.000 de euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor publice de învățământ preuniversitar și grupurilor informale/de inițiativă.

 

Suntem foarte entuziasmați să anunțăm această realizare a tinerilor din școala noastră! Dragii noștri elevi sunt extrem de implicați în cadrul proiectului Clubul de film Mihai Viteazu care promovează atitudini pro-lectură și educația non-formală în școli.”, a transmis doamna Arion Daniela Maria, Director al Școlii Gimnaziale Mihai Vodă. 

 

Contact: Școala Gimnazială Mihai Vodă și ne puteți contacta pe email-ul școlii: office@scoalagimnazialamihaivoda.ro.

 

Descriere instituție: Școala Gimnazială Mihai Vodă asigură egalitatea de șanse în pregătirea elevilor pentru învăţământul liceal și profesional, însuşirea de către elevi a sistemului valorilor culturale, morale şi etice, pentru formarea lor ca buni cetățeni europeni, printr-o comunicare deschisă şi permanentă cu părinții și prin crearea unui climat motivaţional și a unor condiţii favorabile de muncă tuturor angajaților.

spot_img
spot_img
spot_img