spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Schimbare de abordare in relatia Primaria Campia Turzii – mediul de afaceri

Timp de aproape 20 de ani, pana in toamna lui 2016, mediul de afaceri din Campia Turzii a fost vaca de muls a Primariei.

Sponsorizari, donatii, “parteneriate” care functionau pe principiul “da-mi si-ti dau eu inapoi cand nu te-astepti”, acestea erau specialitatea case.

Ei bine, mandatele de primar ale lui Dorin Lojigan au reprezentat o schimbare de abordare in relatia cu mediul de afaceri, care a inceput in toamna lui 2016, cand primarul a incercat sa-i mobilizeze pe afaceristi pentru a reforma Centrul Zonal de Afaceri.

Ulterior, de-a lungul anilor, mediul de afaceri a fost mereu consultat, atât în ceea ce privește diversele strategii de dezvoltare adoptate de Primărie, cât și în ceea ce privește implementării bugetului local de venituri și cheltuieli al municipiului.

Dar, din această săptămână, lucrurile au evoluat înspre o nouă eră, odată cu Gala Excelenței Partenerilor Sociali, eveniment organizat de Primăria Municipiului Câmpia Turzii, la care au fost invitați peste 60 de persoane din mediul de afaceri local și din conducerea societăților comerciale partenere.

A fost pentru prima dată când, la nivel oficial, totul a fost despre recunoștința față de implicarea mediului de afaceri în proiectele și campaniile Primăriei.

În semn de recunoștință, invitații au primit diplome și plachete de excelență, iar seara s-a încheiat cu o sesiune de socializare, pe acordurile unui cvartet.

„Sunt recunoscător față de acești oameni minunați, care constituie mediul de afaceri din zonă. Le mulțumesc pentru faptul că de fiecare dată au răspuns favorabil inițiativelor noastre. Ei sunt un exemplu de business, recunoscuți inclusiv la nivel regional. Știm că ne putem baza pe ei pentru proiectele viitoare de la Câmpia Turzii, iar noi, administrația locală, îi asigurăm de toată colaborarea și deschiderea față de inițiativele lor, în cadrul unui parteneriat public-privat eficient, bazat pe schimburi de idei și comunicare optimă”, a declarat Dorin Lojigan, cel căruia i se datorează această schimbare de paradigmă, în relaționarea cu mediul de afaceri.

La eveniment au fost invitați, de asemenea, doamna prefect – Irina MUNTEANU – unul dintre cei mai puternici și implicați parteneri ai comunității din Câmpia Turzii, precum și domnul ministru secretar de stat, Cristian Ioan Haiduc, cel care – în perioada care va urma – va avea o influență decisivă în finanțarea proiectelor de dezvoltare din Câmpia Turzii.

Vă invităm să urmăriți o galerie foto a evenimentului:

spot_img
spot_img
spot_img