spot_img

Schimbare de abordare in relatia Primaria Campia Turzii – mediul de afaceri

Date:

Share post:

Timp de aproape 20 de ani, pana in toamna lui 2016, mediul de afaceri din Campia Turzii a fost vaca de muls a Primariei.

Sponsorizari, donatii, “parteneriate” care functionau pe principiul “da-mi si-ti dau eu inapoi cand nu te-astepti”, acestea erau specialitatea case.

Ei bine, mandatele de primar ale lui Dorin Lojigan au reprezentat o schimbare de abordare in relatia cu mediul de afaceri, care a inceput in toamna lui 2016, cand primarul a incercat sa-i mobilizeze pe afaceristi pentru a reforma Centrul Zonal de Afaceri.

Ulterior, de-a lungul anilor, mediul de afaceri a fost mereu consultat, atât în ceea ce privește diversele strategii de dezvoltare adoptate de Primărie, cât și în ceea ce privește implementării bugetului local de venituri și cheltuieli al municipiului.

Dar, din această săptămână, lucrurile au evoluat înspre o nouă eră, odată cu Gala Excelenței Partenerilor Sociali, eveniment organizat de Primăria Municipiului Câmpia Turzii, la care au fost invitați peste 60 de persoane din mediul de afaceri local și din conducerea societăților comerciale partenere.

A fost pentru prima dată când, la nivel oficial, totul a fost despre recunoștința față de implicarea mediului de afaceri în proiectele și campaniile Primăriei.

În semn de recunoștință, invitații au primit diplome și plachete de excelență, iar seara s-a încheiat cu o sesiune de socializare, pe acordurile unui cvartet.

„Sunt recunoscător față de acești oameni minunați, care constituie mediul de afaceri din zonă. Le mulțumesc pentru faptul că de fiecare dată au răspuns favorabil inițiativelor noastre. Ei sunt un exemplu de business, recunoscuți inclusiv la nivel regional. Știm că ne putem baza pe ei pentru proiectele viitoare de la Câmpia Turzii, iar noi, administrația locală, îi asigurăm de toată colaborarea și deschiderea față de inițiativele lor, în cadrul unui parteneriat public-privat eficient, bazat pe schimburi de idei și comunicare optimă”, a declarat Dorin Lojigan, cel căruia i se datorează această schimbare de paradigmă, în relaționarea cu mediul de afaceri.

La eveniment au fost invitați, de asemenea, doamna prefect – Irina MUNTEANU – unul dintre cei mai puternici și implicați parteneri ai comunității din Câmpia Turzii, precum și domnul ministru secretar de stat, Cristian Ioan Haiduc, cel care – în perioada care va urma – va avea o influență decisivă în finanțarea proiectelor de dezvoltare din Câmpia Turzii.

Vă invităm să urmăriți o galerie foto a evenimentului:

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Accident la Campia Turzii

Doua autoturisme s-au tamponat, adineauri, pe strada Laminoristilor din...

Dorin Lojigan: „Pentru mine sunt mai importante investițiile din oraș decât orice cheltuială de personal!”

Ședința de Consiliu Local al Municipiului Câmpia Turzii, organizată...

Final de carieră și aprecierea meritelor

La sfârșitul primei luni a anului a fost organizată...

Accident rutier la Câmpia Turzii

Mai multe echipaje de poliție, pompieri și SMURD intervin...
%d bloggers like this: