spot_img

Scandalul continuă la Aiud – după ce a fost în spital, Ionela Danciu dă o replică de rupe gura administrației locale

Date:

Share post:

#Drept la replica pentru ziarele care au acceptat neputinta si incompetenta prin acel mesaj postat pe site-ul Primariei Municipiului Aiud.

Va rog sa #distribuiti sa ajungă pentru a fi transmis! Greva japoneza, jignirea primarului la adresate mea cu : “Danciu Ionela ȘI Mariana” in ședința de consiliu, plângerile la politie, procesul din civil al primarului, intenția de-a mă scoate din ședința cu politia locala în Ianuarie 2019 și chiar reușita de scoatere prin agresiune fizica de vineri, 15.03.2019, fac din mine proiectul primarului din Aiud de dorință clara a defăimarii.

Neputinta politica administrativa a executivului din Aiud este dusa la limitele nebuniei! Mai mult ca oricând astăzi, văd obedienta angajaților din Primăria Aiud , de la serviciul Relații cu Publicul, care pe site-ul instituției unde eu sunt blocată, printr-un comunicat de te înțeapă mintea, în care nu dau toată informația Legii 215/2001, art 42 și 47 , mă scot pe mine un fel de Dumnezeu atot vinovat de un mandat cu 0 reușite, în anul al 3-lea.

Mă scuzați, au reușit sa-si pună oamenii de partid în funcții. De la a fi incompetent ( a nu fi competent sa decizi ceva anume) la a da articole, da’ de cred oamenii ca în mine , ca și consilier , sta intrarea banilor pentru autobuze electrice, în firma condusă de fiul consilierului PNL Aiud , Bradea, consilier local în echipa primarului, e greu de gândit. Disperarea mare e pentru ca ce?

Eu am votat proiectul, oameni buni. Asta ei în acest articol, nu o spun. Eu am fost agresată fizic și vineri am fost fizic în imposibilitatea de a semna datorita agresiunii polițistului local! Luni, în a 3-a zi , asa cum cere legea prin art 42 prezentat, am mers la ora 15:03 în Primărie, sa semnez actele ca si presedinte de sedinta.

Treaba e ca nu au avut procesul verbal sa mi-l dea la a-l citi si semna, pentru ca secretarul UAT și aparatul de specialitate nu l-au definitivat pentru ca, ce sa vedeți, nu au Cum ca nu exista o înregistrare! Eu nu pot semna doar hotărârile ca și președinte ci trebuie tot pachetul de acte al ședinței în care am fost agresată fizic! Un politist m-a imobilizat de mâini și m-a scos afara!

S-a ajuns într-un prag în care sa dea un comunicat în care sa NU spună raspicat textul legii:: ” dacă președintele de ședință refuza sa semneze, vor semna 3-5 consilieri hotararile”! Pai și dacă ai 11 consilieri în PNL+UDMR și ai nevoie doar de 3-5 consilieri, de ce nu spui , stați liniștiți, eu rezolv! Primare, viceprimare, consilierilor majoritari ai PNL+UDMR, ați votat vineri sesizarea comisiei de cercetare, sancționarea cu suspendarea! Doar cu 13 voturi va trece eliminarea mea.

Asta înseamnă ca aveți nevoie și de votul consilierul ALDE și încă unul din PSD. Eu sper ca ei sa nu voteze cenzurarea și transparenta așa cum nu au votat-o nici în 2017 când ați mai încercat o dată sa mă suspendați.

Le mulțumesc pe aceasta cale! Disperarea voastră ca partide este ca șimtiti ca nimeni în județul Alba nu o sa mai voteze nici la europarlamentare, nici la presidentiale, nici UDMR, ce vrea autonomie, nici membrii PNL ( PDL) din gașca basista , ca sunt aceiași. Milionari de altfel. Bugetari. Eu prezint și explic. Pana vor vedea oamenii ca au greșit când v-au votat și nu veți mai prinde niciodata niciun vot. Eu nu sunt Dumnezeu, legea nu se aplica doar dacă eu respir și cetatenii văd penibile voastre ieșiri publice. Încă va cățărati pe umerii mei sa va faceți ca munciți.

Stati liniștiți și oamenii se vor face ca va vor vota. Va asigur ca voi fi transparenta în continuare și va voi prezenta tot.

A dumneavoastră , Danciu Ionela Mariana, consilier local independent.

spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Incendiu de autoturism pe Autostrada A10 Aiud – Turda

Pompierii din Alba intervin chiar acum pentru stingerea unui...

(VIDEO) Două „haladite” au fost arestate de polițiștii din Aiud, după ce au pozat în „mama Omida”

https://www.facebook.com/www.politiaromana.ro/videos/1221212578473721/   Polițiștii din Aiud au reținut două tinere care sunt...

Spitalul Municipal Aiud deține fonduri pentru analize de laborator gratuite

Ce trebuie sa facă cei care doresc să își...
%d bloggers like this: