spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Scandalul apei contaminate de la Turda ia amploare!

De aproape o saptamana, apa de la robinetele turdenilor este tulbure si nepotabila.

Dupa ce, in urma cu 2 zile, Compania de Apa Aries declara in presa ca ala e baubila, Prefectura Cluj a prezentat informatii si documente care CONTRAZIC afirmatiile Companiei de Apa Aries.

“⚠️ În atenția opiniei publice!

ℹ️ Urmare a inundării puțurilor cu apă potabilă de la sursa de apă Cornești, care face parte din obiectivul Stație de tratare a apei Mihai Viteazu, urmare a condițiilor meteo excepționale, Direcția de Sănătate Publică anunță că în continuare, în contextul a analizării probelor din data de 06.12.2023, rămâne valabilă interdicția asupra consumului de apă în scop potabil până la conformarea acesteia pentru toți parametrii și se recomandă consumul de apă îmbuteliată sau din surse alternative sigure.

⏺️ Instituția Prefectului – Județul Cluj, alături de instituțiile abilitate monitorizează constant situația și depune toate eforturile pentru soluționare acesteia în cel mai scurt timp.”, transmite Prefectura Cluj.

In toata povestea a intervenit si Razvan Ciortea, care ii acuza pe oficialii CAA de dezinformare publica.

“❗️Apa din Turda nu este potabilă, dar Compania de Apă alege MINCIUNA ȘI DEZINFORMAREA!
❗️
✅️Instituția Prefectului Județului Cluj a luat act de informarea remisă de Direcția de Sănătate Publică privind INTERDICȚIA față de turdeni, de a se consuma apa, în scop potabil.

🟥Această informare privind continuarea INTERDICȚIEI de a se consuma apa în scop potabil de către turdeni vine la 48 de ore după ce Compania de Apă Arieș a transmis în presă că apa este potabilă.

❗️Domnule director general, Bobic, vă faceți vinovat de pericolul la care ați supus zeci de mii de turdeni, alegând dezinformarea publică, în scop pur electoral!

Dragi turdeni,

Chiar dacă în urma probelor prelevate valorile indicatorilor vizați nu ridică probleme grave, iar acestea sunt în scădere, NU CONSUMAȚI APA DE LA ROBINET, NU ESTE POTABILĂ, DEȘI IRESPONSABILII COMPANIEI DE APĂ ARIEȘ V-AU INFORMAT ALTCEVA, prin intermediul presei!”, transmite liderul PSD Turda.

RefleqtMedia a solicitat un punct oficial de vedere de la CAA, si il vom prezenta de indata ce ni se comunica!

spot_img
spot_img
spot_img