spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Scandal politic la Turda – Horea Hudrea versus Fratii Otvos

Ambitiile politice ale locului 4 pe lista de candidati ai PSD Turda, Horea Hudrea, il fac pe acesta sa atace, fara menajamente.

Dupa seria de “reportaje de presa” vizibil tendentioase, publicate inainte sa fie anuntat drept candidat, a venit randul ca Hudrea sa atace un om care nu a gresit, cu nimic, nimanui!

PNL-ul lui Cristian Matei își bate joc de oamenii cinstiți din Turda.
Otvos Antonio Luis propunerea PNL pentru Consiliul Local are 43 de procese cu Municipiul Turda, în care a cerut să i se înlocuiască amenzile cu muncă în folosul comunității.
Acesta este unul din oamenii lui Cristian Matei chemați să conducă orașul: o persoană care a primit 43 de amenzi și a apoi fost iertat de plată, cu implicarea funcționarilor publici din Primărie.
Otvos e pus pe listele PNL ca Matei să controleze votanții romi.
Este scandalos ce se întâmplă. În nici unul din cazuri nu s-a făcut apel. Otovs ar fi trebuit să muncească la Primăria Turda cel putin 430 de ore adică vreo trei luni. Probabil l-a pontat Stelu Luca.
Toate semnele indică un posibil trafic de influență căci este greu de crezut că funcționari din Primăria Turda au fost de acord cu cererile de preschimbare a amenzilor ce au fost făcute pe bandă rulantă în 2023. Probabil au primit ordin să fie de acord cu cererile.
De 43 de ori a fost iertat Otvos iar restul fraierilor din oraș vă plătesc taxe și impozite? Rușine PNL că vă bateți joc de oamenii cinstiți din Turda.
Cred că acesta este momentul ca toți oamenii onești din acest oraș se fie solidari și să iasă la vot.
Ce face acest primar și PNL este un afront la adresa bunului simț.
Nu credeți că e strigător la cer ce se întâmplă?”, a scris Hudrea.

Atacul lui Hudrea, pe langa ca e neprovocat, e si inutil in conditiile in care Antonio nu a fost pus pe loc eligibil.

Replica la atacul jurnalistului-politician a venit de la fratele lui Antonio, Marco Otvos.

Măi Politician-Jurnalist-LGBT. Hau Hau că nu mai știu ce ești ….…. Trebuie Să îmi spui dacă te rog cum să îți spun, Bărbat-Fată sau mai bine Băiată pt că am auzit ca ai garda inversă și ochiul ăla îți cam fuge la nivelul ciolanului dar astea le mai vb dupaia că mă fac și eu jurnalist pt tine și ai tăi colegi de partid.

Inlocuirea amenzilor s-a făcut la mai mulți din Turda nu doar la Otvos Antonio-Luis ce nu faci un articol cu toți și să spui adevărul ca așa face un jurnalist sau așa îți place ție te legi de tiganii și omiți restul .
Iar cu geamurile sparte nu ne pretam noi la așa ceva ,eu cred că au fost de-ai tăi oamenii cu steagul colorat ,sau alte certuri pe care le ai din dragoste și gelozie că am înțeles ca voi sunteți geloși , Iar dacă ști cine te-a spart da cu nume mai bine că așa face un Jurnalist adevărat spune pe față tot orientarea Politică etc.
Eu am plătit mii de ron amenzi și impozite crezi că dacă știam nu lăsam să se șteargă cum zici u ?

Acum cu PNL – Otvos Antonio Luis este propus de un partid de Romi pe lista PNL cu care s-a facut alianță la nivel Național nu la Turda cum iti place ție să minți sau spune-o mai pe Românește , un partid de Tigani cum ne spun alți noua că pe tine te trădează culoarea mai cirikli mic .

(…)

Apropo ce tot te legi de tigani și spui ca ăștia au votat cu Matei dece sunteți disperați să cerșiți voturile Romilor când vreți ceva de la ei și dupaia să îi faci țigăni,prosti și în toate felurile ?

Acuma ca ai încep un război jurnalistic cu noi , îți spun așa voi ăștia din PSD si toți jurnaliști Găuajosi ai Turzi adică U că numa u ești …….hai să începem că eu știu multe despre ai tăi Găuajosi.Te pupic și ne vedem sau auzim , Ciao Amore

PS: Avem prietenii români,unguri și Tigani o grămadă care o să voteze pt că avem respect și omenie nu cerșim nu ne uităm prieteni și nu suntem bulangi ca ăștia care uită de ajutor Și nu ne facem conturi false să postăm mesaje si postări ca avem coaie și coloana să spunem în față ce avem de spus oricui

Scuzați greșelile de scriere este activată autodictarea,”, a fost replica lui Marco.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img