spot_img
spot_img

Scandal la Viișoara – polițistul venit să aplaneze s-a încurcat în vorbe

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

În cursul zilei de ieri, un adevărat scandal a izbucnit între producătorii de legume din Viișoara și un om de afaceri local, care se ocupă cu producția de lapte.

Motivul? Un drum comunal care trece peste proprietatea omului de afaceri și duce către pământurile producătorilor de legume.

𝑫𝒓𝒂𝒈𝒊 𝒍𝒐𝒄𝒖𝒊𝒕𝒐𝒓𝒊 𝒂𝒊 𝑪𝒐𝒎𝒖𝒏𝒆𝒊 𝑽𝒊𝒊𝒔𝒐𝒂𝒓𝒂, 𝒂𝒕𝒆𝒏𝒕𝒊𝒆

𝑫𝒓𝒖𝒎 𝒑𝒖𝒃𝒍𝒊𝒄 𝒃𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕 𝒅𝒆 𝒄𝒂𝒕𝒓𝒆 𝒅𝒍. 𝑶𝒏𝒊𝒔𝒐𝒓, 𝒑𝒆 𝒎𝒐𝒕𝒊𝒗 𝒄𝒂 𝒂𝒄𝒆𝒔𝒕 𝒅𝒓𝒖𝒎 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒑𝒓𝒐𝒑𝒓𝒊𝒆𝒕𝒂𝒕𝒆𝒂 𝒍𝒖𝒊 𝒑𝒓𝒊𝒗𝒂𝒕𝒂.
𝐀𝐮𝐭𝐨𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢𝐥𝐞 𝐜𝐡𝐞𝐦𝐚𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐟𝐚𝐭𝐚 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐏𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐚 𝐬𝐢 𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐢𝐞𝐢 𝐚𝐫 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢 𝐬𝐚 𝐚𝐩𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐥𝐞𝐠𝐞𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞 𝐜𝐞𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐚𝐫 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢 𝐬𝐚 𝐚𝐢𝐛𝐚 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬 𝐥𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐫𝐢𝐞𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐥𝐮𝐢. 𝐂𝐚𝐭𝐢𝐯𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐫𝐢𝐞𝐭𝐚𝐫𝐢 𝐧𝐞-𝐚𝐦 𝐚𝐝𝐮𝐧𝐚𝐭 𝐀𝐝-𝐇𝐨𝐜, 𝐝𝐚𝐫 𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐏𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐞𝐢 𝐬𝐞 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐝𝐞 𝐫𝐚𝐬.”, au postat reprezentanții Cooperativei Agrocom Legume Viișoara, pe rețelele de socializare.
 
Intervenția Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii a fost una menită să aplaneze conflictul, însă agentul de poliție, poate aflat într-o zi proastă, efectiv s-a încurcat în vorbe, utilizând multe regionalisme și neadoptând, deloc, o atitudine profesională, caracteristică polițiștilor.
 

RefleqtMedia a solicitat un punct de vedere de la IPJ Cluj vizavi de atitudinea polițistului din imagini.

Revenind la scandal, am mers pe firul poveștii și am aflat că, din punct de vedere legal, omul de afaceri implicat în producția și procesarea de lactate are dreptate.

Acesta a întabulat, pe bună dreptate, terenul pe care este situat drumul, iar acest drum – despre care producătorii de legume afirmă că a fost blocat nu este drumul original, comunal, către exploatațiile agricole.

Potrivit surselor noastre din OCPI Turda, acest drum a fost creat artificial, prin fostul IAS Viișoara, în anii 60. Ulterior, IAS-ul a fost achiziționat de omul de afaceri, care a avut tot dreptul de a întabula terenul achiziționat, care implică și drumul.

Soluționarea diferendului dintre legumicultori și zootehnist se va realiza prin amenajarea unui nou drum comunal, de acces, către pământuri.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Primaria Viisoara ANGAJEAZA

Primăria comunei Viișoara, județul Cluj, organizează concurs pentru ocuparea postului de CONSILIER, grad I - post vacant pentru...

Patru rezervoare noi de apă pentru comunele Viișoara și Tritenii de Jos

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a semnat autorizația de construire a patru noi rezervoare de înmagazinare...

Punct final în activitatea școlară de la Viișoara

În această dimineață, de la orele 8:00, Școala Gimnazială Viișoara a fost gazda festivităților de încheiere a anului...

7 ani de închisoare pentru părinții care-și vând copiii – la Viișoara a fost un caz, în 2019

Aviz amatorilor! Au apărut modificări în Codul Penal și vizează părinții care-și vând sau cumpără copiii. Vânzarea sau cumpărarea...
spot_img

O VARĂ ÎN SIGURANŢĂ, ÎN TABERELE DIN JUDEŢ!

Având în vedere constanta preocupare a poliţiştilor mureşeni pentru siguranţa elevilor, chiar şi în momentele în care aceştia nu se află în cadrul...
%d bloggers like this: