spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Scandal la Restaurantul Sarea în Bucate – 4 persoane implicate, un rănit

Se pare că actul de vandalism, prezentat anterior de RefleqtMedia are în spate un adevărat scandal.

IPJ Cluj a transmis informații despre toată situația.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Cercetările au fost demarate în urma sesizării primite la data de 1 februarie, în jurul orei 21.50, referitoare la o stare coflictuală derulată în incinta unui local public din municipiu.
O persoană care ar fi fost agresată fizic a primit îngrijiri medicale de specialitate.

Din cercetarile preliminare rezulta implicarea a 4 persoane. Un bărbat de 40 de ani a necesitat îngrijirile medicale. Cercetarile se află în derulare.”, transmit oamenii legii.

Din câte se pare, nu au fost persoane reținute, până în prezent.

Dragilor, dragi, agresoare,

V-am analizat. Păi voi ați avut un plan, tu.
Ați calculat timpii, v-ați dat semnalele, și ați sărit. Păi sunteți slăbuțe, domnișoarelor. Vă cumpăr fustițe de paști. O să vă prindă bine.
Băieții ăia adevărați nu fac chestii slabe.
Băieții ăia adevărați au cap, și-l folosesc, tu, prunelor.
V-ați declasat singuri. Aproape că-mi pare rău de voi.”, a comentat Alina Gherman, administratorul restaurantului, pe rețelele de socializare.
 
RefleqtMedia l-a contactat pe Adrian MADAR, managerul restaurantului, pentru un punct oficial de vedere, iar acesta ne-a comunicat că va reveni cu un apel telefonic în cursul zilei de astăzi.
spot_img
spot_img
spot_img