26.8 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeStiri AlbaScandal la Ocoliș - fratele primarului va fi judecat pentru loviri și...

Scandal la Ocoliș – fratele primarului va fi judecat pentru loviri și alte violențe

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

A fost nevoie de 3 ani pentru ca atât Sorin Jucan, fratele primarului din Ocoliș, Alin, cât și Ștefan Șerban, fostul candidat al PSD la alegerile locale, să fie trimiși în judecată pentru loviri și alte violențe.

Totul a început în pre-campania electorală pentru alegerile locale din 2016, când cei doi s-au luat la bătaie.

Timp de aproape 3 ani au durat cercetările, acuzațiile fiind de lovire și alte violențe. Faptele s-au petrecut în 25 aprilie 2016, cu câteva zile înaintea debutului campaniei electorale, iar protagoniști au fost fratele primarului din comuna Ocoliș și un contracandidat al edilului.

Aflați în incinta unei pensiuni din comuna Ocoliș, care aparține familiei primarului, Ștefan Șerban candidat PSD la Primăria Ocoliș la alegerile locale din 2016, împreună cu alt prieten, susțin că au fost victimele unor agresiuni fizice și verbale venite din partea lui Sorin Jucan, fratele edilului Alin Jucan, care de altfel a mai câștigat un mandat în fruntea Primăriei Ocoliș.

Acum, atât Ștefan Șerban, cât și Sorin Jucan au fost trimiși în judecată, ambii având calitatea de inculpat, dar și de parte vătămată.

La prima vedere, acest proces ivit tocmai acum emană un miros de linșaj mediatic sau petardă electorală, având în vedere apropierea alegerilor parlamentare.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: