spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Scandal în fotbalul turdean! Radu Litean, Chimia Turda: Cand mai faceți oamenii “țigani” uitați-va in grădina voastră, ca voi trăiți cu bărbați și va luați limba in gura cu ei pe la Cluj

Este scandal mare în fotbalul mic, din Turda. Jucătorul formației ACS Chimia Turda, Radu Litean, a ieșit public cu un atac fără precedent la adresa contestatorilor echipei sale.

„In ultima vreme , văd ca deranjează pe multă lume ca , Chimia Turda se afla printre primele echipe a campionatului. Am observat ca ei îs mai interesați de Chimia decât de echipa lor , și toți vor sa ii răzbune pe ceilalti. URÂT DIN PARTEA UNORA CA , PE GRUPURILE VOASTRE DE WHATSAPP , ii faceți pe băieții de la Chimia Turda TIGANI . Tiganii ăștia așa cum îs , au familii , copii , un loc de munca . Toți anti/fotbaliștii s-au apucat in mediul virtual sa își dea cu părerea . Pai ma baieti ce v-ați apucat de fotbal când altii s-au lăsat , nu uitați ca nu știți sa va legati la ghete și când le luați in picioare parca sunteți dansatori la ” Ansamblul DATINA “ . Dacă va arătam legitimațiile la 3 jucatori de la Chimia , mulți invatati geografie pe unde au jucat băieții și ce echipe au in CV. Și încă ceva cand mai faceți oamenii “țigani” uitați-va in grădina voastră, ca voi trăiți cu bărbați și va luați limba in gura cu ei pe la Cluj . Hai CHIMIA”, a declarat Litean.

Despre cine este vorba în afirmațiile sale știe doar Litean, însă ceea ce este clar e faptul că fotbalul mic din Liga a 5-a, zona Câmpia Turzii, stă pe un adevărat butoi cu pulbere! 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img