fbpx
spot_img
spot_img

Scandal cu parfum de telenovelă, la Turda

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Săptămâna trecută, două turdence s-au încins reciproc, din cauza unui bărbat, pe care acestea și-l dispută.

După bătaia zdravănă, una dintre acestea a ajuns la IML Cluj.

„Am fost împreună cu „fostul” timp de cinci ani şi în tot acest timp l-am ţinut la mine acasă, fiindcă e de o lene fără pereche şi fuge ca de dracu de muncă: preferă să se joace toată ziua pe play-station… Era, totuşi, un băiat foarte bun, până a dat de tipa asta, renumită în cartier pentru vrăjitoriile pe care le face, împreună cu mă-sa. A mai sedus, înainte de iubitul meu, pe un bărbat căsătorit, cu doi copii, distrugându-i familia.

Am auzit că îi „leagă” pe bărbaţi cu o doză, pusă în mâncare sau băutură din – scuzaţi – substanţa aceea, din fiecare lună, a femeilor. Aşa cred că l-a zăpăcit şi pe al meu, fiindcă de atunci bietul de el parcă-i posedat, are ochii înfundaţi în orbite, a slăbit enorm şi seamănă cu o umbră! 

E cuplat cu ea încă din ianuarie, fără să-mi dau eu seama. Iar, în februarie, i-am pus în vedere să meargă la muncă – şi i-am dat o lună pentru asta! – fiindcă nu mai am chef să-l întreţin! Nu că n-aş putea, dar l-am văzut că-mi face reproşuri, după ce m-am înscris la un curs, ca să învăţ o meserie la care visez de mult timp. Mi-a zis că nu merită să dau atâţia bani, asta de parcă ar fi fost banii lui la mijloc!

Şi, în loc să se ducă la muncă, m-am trezit că se mută la vrăjitoare! Dar, nu-i nimic, vrăjitoarea l-a trimis la muncă, între timp, aşa că nu mai are acuma timp de play-station!”, își începe aceasta povestea, citată de BZC.ro

Așa s-a ajuns la situația de scandal dintre cele două dușmance, după o întâlnire față în față, chiar în scara blocului.

 „Mi-a zis că s-a săturat de mutra mea şi nu mai suportă să mă vadă prin zonă. Vă daţi seama, ce tupeu pe ea! Mi-a zisa aşa:

„Du-te-n morţii mă-tii, că-ţi rup picioarele!” Apoi m-a lovit – tot ea, fiindcă mă-sa mă apucase de gât, pe la spate! Recunosc, atunci mi-am pierdut total cumpătul, am sărit la individă…şi i-am dat! Dar se vede că a fost regie, fiindcă  maică-sa filma totul! Filma când o loveam pe fiică-sa, dar scena când aceasta m-a lovit pe mine n-a filmat-o! Sunt camere de luat vederi acolo, am vizionat deja imaginile, curând voi intra  în posesia lor – şi-am să le arăt unde trebuie! Iar, ieri, aceasta m-a sunat şi şi-a cerut, mieros, iertare.

Dar am aflat, aproape din întâmplare, că între timp fusese la spital, la I.M.L. Cluj şi apoi la poliţie, unde a depus plângere împotriva mea, deşi îmi spusese că vrea să ne împăcăm. De aceea m-am grăbit să vin şi eu la I.M.L. fiindcă am destule urme de lovituri, la rândul meu, mai ales pe faţă, dar şi pe picioare! Şi, să nu uit, la două ore după bătaie, a apărut şi „fostul” care – slab fiind acum şi fără vlagă – m-a prins de gât şi a încercat să mă lovească, dar l-am înlăturat uşor, ca pe un balot de paie…”, declară turdeanca.

 

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: