spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Scandal CAT CASA la Domeniul Public Campia Turzii – o parte din angajati au plecat acasa

UPDATE:

 

Ca urmare a materialului informativ difuzat de website-ul RefleqtMedia, privind conflictul de muncă spontan declanșat la Domeniul Public Câmpia Turzii, domnul Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii ne-a contactat, pentru a-și expune un punct oficial de vedere.

„Cine nu vrea să muncească, este liber să plece acasă. Acest lucru sună atât inginerului-șef, cât și celorlalți angajați ai Domeniul Public Câmpia Turzii. Primăria Municipiului Câmpia Turzii își asumă INCLUSIV închiderea Societății Domeniul Public, cu toate că, în ultimele trei luni, aceasta a înregistrat cel mai mare profit din ultimii 30 de ani.

Acest profit se datorează domnului Teofil Rusu și a măsurilor impuse de acesta. Ah, că unora nu le place să muncească, este problema lor. Dacă trebuie să închidem societatea Domeniul Public și să externalizăm lucrările prestate de această societate către alte societăți comerciale, o vom face!”, a declarat Dorin Nicolae LOJIGAN, în această seară.

Din informațiile RefleqtMedia, tot scandalul a pornit deoarece inginerul șef al SC DP Câmpia Turzii NU DOREȘTE să se tragă stratul de asfalt binder pe strada Nicolae Titulescu.

„Le-am zis să tragem puțin de noi, pentru a turna stratul de binder pe Titulescu, ca să nu mai stăm toată iarna cu strada spartă. Le-am spus angajaților să vină la servici și-n 29, și-n 30 noiembrie, vin și eu – nicio problemă – să finalizăm strada, și nu vor”, ne confirmă Teofil Rusu.

Știrea inițială

De doua zile, Domeniul Public Campia Turzii sta pe un butoi cu publere, care astazi a “bubuit”.

Mai multi angajati ai societatii, in frunte cu inginerul sef au plecat acasa inainte de incheierea programului de lucru, din cauza unor nemultumiri.

“Ieri, cand eram la Cluj, dupa niste materiale, inginerul sef a trimis oamenii acasa, mai devreme.

Astazi, de dimineata, am avut o discutie cu toti angajatii, in care le-am spus ca nu e normal sa lase resturile de materiale in mijlocul curtii.

Din motive pe care nu le cunosc, o parte considerabila a personalului din productie, in frunte cu inginerul sef, au plecat acasa.

Le voi cere luni sa imi explice ce s-a intamplat!”, a declarat Teofil Rusu, administrator special la SC DP Campia Turzii.

spot_img
spot_img
spot_img