fbpx
spot_img

Scandal „cât blocul” la Câmpia Turzii – FACEM PLÂNGERE PENALĂ!

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

O familie din Câmpia Turzii s-a specializat în construcția de blocuri în zone de case și perturbarea armoniei urbanistice în acea zonă.

După ce au construit ditamai măgăoaia, pe strada Daciei și au pierdut atât la Tribunalul Cluj, cât și la Curtea de Apel Cluj, instanța statuând faptul că Autorizația de Construire este ÎNAFARA LEGII, familia cu pricina și-a ales o nouă țintă – oamenii care locuiesc pe strada Fluturilor, o stradă EMINAMENTE, de case!

Astfel, pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local, care va avea loc joi, 23 februarie 2023, de la ora 13:00, la Câmpia Turzii, se află un proiect de hotărâre de consiliu local privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru lucrarea „Desființare totală construcții C1 și C2; construire clădire locuințe colective D+P+2E, cu parter comercial; refacere împrejmuire creare acces din strada Fluturilor”.

În urmă cu doi ani, când Primăria nu emitea autorizația de construire pentru blocul de pe strada Daciei, familia cu pricina amenința cu plângeri penale, acțiuni în instanță și multe, multe altele, acuzându-l pe primar de faptul că nu respectă legea și nu îi ajută pe dezvoltatori.

Ei bine, potrivit documentației aferente proiectului din această săptămână, NICIUNUL dintre vecinii de pe strada Fluturilor nu sunt de acord cu construirea blocului de 4 nivel (demisol, parter și 2 etaje).

Mai sus aveți doar două dintre sesizările cu dezacord promovate de vecinii viitorului bloc, de pe strada Fluturilor, însă la dosarul proiectului de hotărâre sunt mai multe astfel de plângeri!

Atașăm întreaga documentație, așa cum o vor consulta consilierii locali!

PCT. 18

Deoarece există MAI MULTE PRECEDENTE cu blocuri de locuințe construite aiurea prin Câmpia Turzii (strada Daciei, strada Grădinilor, strada Școlii), în eventualitatea în care Consiliul Local Câmpia Turzii va vota proiectul de hotărâre pentru blocul de pe strada Fluturilor, RefleqtMedia va înștiința organele de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu!

 

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Cod galben de vant in judetele Cluj si Alba

Intră pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență „FII pregătit” și consultă ghidurile aflate la rubrica...

Cat timp au stat politistii in fata apartamentului in care un copil a fost omorat? IPJ TACE!

Au trecut mai bine de 8 ore de cand IPJ ALBA refuza, efectiv, sa raspunda la o intrebare...

Razie a polițiștilor la Turda

  În cursul zilei de ieri, 25 martie a.c., în intervalul orar 17.00-21.00, polițiștii rutieri, de ordine publică și...

Președintele PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, despre implicarea tinerilor în politică

Implicarea tinerilor în politică este esențială pentru o societate sănătoasă și democratică. În calitate de cetățeni activi, tinerii...
%d bloggers like this: