Scandal „cât blocul” la Câmpia Turzii – FACEM PLÂNGERE PENALĂ!

spot_imgspot_img

O familie din Câmpia Turzii s-a specializat în construcția de blocuri în zone de case și perturbarea armoniei urbanistice în acea zonă.

După ce au construit ditamai măgăoaia, pe strada Daciei și au pierdut atât la Tribunalul Cluj, cât și la Curtea de Apel Cluj, instanța statuând faptul că Autorizația de Construire este ÎNAFARA LEGII, familia cu pricina și-a ales o nouă țintă – oamenii care locuiesc pe strada Fluturilor, o stradă EMINAMENTE, de case!

Astfel, pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local, care va avea loc joi, 23 februarie 2023, de la ora 13:00, la Câmpia Turzii, se află un proiect de hotărâre de consiliu local privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru lucrarea „Desființare totală construcții C1 și C2; construire clădire locuințe colective D+P+2E, cu parter comercial; refacere împrejmuire creare acces din strada Fluturilor”.

În urmă cu doi ani, când Primăria nu emitea autorizația de construire pentru blocul de pe strada Daciei, familia cu pricina amenința cu plângeri penale, acțiuni în instanță și multe, multe altele, acuzându-l pe primar de faptul că nu respectă legea și nu îi ajută pe dezvoltatori.

Ei bine, potrivit documentației aferente proiectului din această săptămână, NICIUNUL dintre vecinii de pe strada Fluturilor nu sunt de acord cu construirea blocului de 4 nivel (demisol, parter și 2 etaje).

Mai sus aveți doar două dintre sesizările cu dezacord promovate de vecinii viitorului bloc, de pe strada Fluturilor, însă la dosarul proiectului de hotărâre sunt mai multe astfel de plângeri!

Atașăm întreaga documentație, așa cum o vor consulta consilierii locali!

PCT. 18

Deoarece există MAI MULTE PRECEDENTE cu blocuri de locuințe construite aiurea prin Câmpia Turzii (strada Daciei, strada Grădinilor, strada Școlii), în eventualitatea în care Consiliul Local Câmpia Turzii va vota proiectul de hotărâre pentru blocul de pe strada Fluturilor, RefleqtMedia va înștiința organele de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu!

 

spot_img
%d