spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Satul Vâlcele intră „în rând cu lumea” – gaze naturale, prin rețeaua de distribuție

În această seară, primarul comunei Feleacu, Gabriel Costea, a dezvăluit faptul că rețeaua de alimentare cu gaze naturale a satului Vâlcele a devenit operațională.

De astăzi, avem gaz pe reteaua de distributie din localitatea Valcele.

Este un moment asteptat parca de o vesnicie in aceasta localitate, care vine sa incunune toate eforturile facute in cadrul acestui proiect in ultimii 3-4 ani si inlatură definitiv ultimele obstacole apărute in finalizarea acestei retele. Din pacate, aceste obstacole au intarziat cu aproximativ o luna acest moment, respectiv cel in care gazul ajunge la primele gospodarii din Valcele.
Dar totul e bine cand se termina cu bine, iar de maine se incepe executia bransamentelor care au parcurs deja etapa birocratica.
 
 Nu vreau sa inchei aceasta postare fara a multumi celor de la DelGaz Grid pentru ca au permis startul birocratic pentru executia bransamentelor inca din luna iunie (si nu de astazi, odata cu introducerea gazului in retea). Asadar am câștigat 3-4 luni foarte importante pentru comunitatea din Valcele.
Peste cateva zile o sa avem deja primii consumatori de gaz la Valcele.
 
 Multumim si celor de la Transgaz, impreuna am reusit sa deblocam o situatie care putea aduce un blocaj care ar fi amanat momentul alimentarii cu gaz a retelei din Valcele.
 
 Nu in ultimul rand multumesc locuitorilor din Valcele care au avut rabdare si incredere ca va veni si ziua de astazi, cand “blestemul” gazului la Valcele a fost indepartat definitiv si irevocabil.”, a declarat edilul-șef al comunei Feleacu, Gabriel Costea.
spot_img
spot_img
spot_img