fbpx
spot_img

Satul Vâlcele intră „în rând cu lumea” – gaze naturale, prin rețeaua de distribuție

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

În această seară, primarul comunei Feleacu, Gabriel Costea, a dezvăluit faptul că rețeaua de alimentare cu gaze naturale a satului Vâlcele a devenit operațională.

De astăzi, avem gaz pe reteaua de distributie din localitatea Valcele.

Este un moment asteptat parca de o vesnicie in aceasta localitate, care vine sa incunune toate eforturile facute in cadrul acestui proiect in ultimii 3-4 ani si inlatură definitiv ultimele obstacole apărute in finalizarea acestei retele. Din pacate, aceste obstacole au intarziat cu aproximativ o luna acest moment, respectiv cel in care gazul ajunge la primele gospodarii din Valcele.
Dar totul e bine cand se termina cu bine, iar de maine se incepe executia bransamentelor care au parcurs deja etapa birocratica.
 
 Nu vreau sa inchei aceasta postare fara a multumi celor de la DelGaz Grid pentru ca au permis startul birocratic pentru executia bransamentelor inca din luna iunie (si nu de astazi, odata cu introducerea gazului in retea). Asadar am câștigat 3-4 luni foarte importante pentru comunitatea din Valcele.
Peste cateva zile o sa avem deja primii consumatori de gaz la Valcele.
 
 Multumim si celor de la Transgaz, impreuna am reusit sa deblocam o situatie care putea aduce un blocaj care ar fi amanat momentul alimentarii cu gaz a retelei din Valcele.
 
 Nu in ultimul rand multumesc locuitorilor din Valcele care au avut rabdare si incredere ca va veni si ziua de astazi, cand “blestemul” gazului la Valcele a fost indepartat definitiv si irevocabil.”, a declarat edilul-șef al comunei Feleacu, Gabriel Costea.
spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Cod galben de vant in judetele Cluj si Alba

Intră pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență „FII pregătit” și consultă ghidurile aflate la rubrica...

Cat timp au stat politistii in fata apartamentului in care un copil a fost omorat? IPJ TACE!

Au trecut mai bine de 8 ore de cand IPJ ALBA refuza, efectiv, sa raspunda la o intrebare...

Razie a polițiștilor la Turda

  În cursul zilei de ieri, 25 martie a.c., în intervalul orar 17.00-21.00, polițiștii rutieri, de ordine publică și...

Președintele PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, despre implicarea tinerilor în politică

Implicarea tinerilor în politică este esențială pentru o societate sănătoasă și democratică. În calitate de cetățeni activi, tinerii...
%d bloggers like this: