spot_img

ذات صلة

جمع

Detalii actualizate despre funeraliile lui Dumitru Babaioana

Anca Babaioana a prezentat noi informatii despre priveghiul si...

Noi detalii despre scandalul dintre ciobani

RefleqtMedia v-a prezentat ieri primele date despre un scandal...

El a murit in accidentul de aseara

Viata i-a fost curmata brusc, la 19 ani, dupa...

Un mort si 3 raniti, la Moldovenesti

Accidentul rutier de la Moldovenesti este mai grav decat...

Accident rutier la Moldovenești

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, în urmă cu câteva...

Sărbătorim împreună 174 de ani de Jandarmerie în România!

Anul acesta, în ziua de 3 Aprilie, se împlinesc 174 de ani de când domnul Moldovei, Grigore Alexandru Ghica, a aprobat hotărârea Divanului Obştesc, semnând actul de înfiinţare a jandarmeriei: “Legiuirea pentru reformarea Corpului slujitorilor în jandarmi”, instituţie care şi-a asumat de-a lungul timpului rolul de garant al siguranţei cetăţeanului, al drepturilor şi libertăţilor sale fundamentale.

În cadrul activităților dedicate acestei aniversări, Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj va organiza mai multe activități pentru a sărbători împreună cu clujenii, după cum urmează:

 –Marți, 2 aprilie, între orele 11.00-14.30 la sediul instituției, aflat pe str.Năvodari nr.15, acțiunea „Ziua Porţilor Deschise”, dedicată copiilor.

Aceștia vor avea ocazia să vadă demonstrații de dresaj canin, să viziteze atelierele cu materiale și echipamente specifice din dotarea Jandarmeriei dar și autospecialele folosite în misiunile zilnice.

La acest eveniment au fost invitate să participe mai multe clase de elevi din municipiul Cluj-Napoca.

Miercuri, 3 aprilie 2024, între orele 10.00-11.00, în Parcul Central din municipiul Cluj-Napoca, zona Casino, se va desfășura un ceremonial militar și religios.

 Între orele 11.00 și 16.00, clujenii vor putea vizita standurile de prezentare amenajate în Parcul Central, care cuprind o parte din dotarea noastră și anume: materiale pentru asigurarea și restabilirea ordinii publice, echipamentele jandarmilor montani, tehnica auto. De asemenea, vă așteptăm să vizionați și exerciții tactice cu câinii de serviciu.

Evenimentul este organizat de Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj și este adresat tuturor celor care vor să ne cunoască și să afle din tainele meseriei de jandarm.

INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

المادة السابقة
المقالة القادمة
spot_imgspot_img