17 C
Turda
Friday, July 22, 2022
spot_img
HomeȘtiri TurdaSalarii extraordinare, la Kaufland TURDA - câștigurile încep de la 3500 lei

Salarii extraordinare, la Kaufland TURDA – câștigurile încep de la 3500 lei

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Candidaţii care stăpânesc germana şi vor să lucreze la Kaufland pot aplica pentru postul de asistent manager sau pentru cel de asistent director naţional Achiziţii. Salariile oferite pentru aceste posturi încep de la circa 3.400 de lei net lunar. Lucrătorii comerciali sunt angajaţi de Kaufland pe salarii de la circa 1.700 de lei net lunar, care diferă în funcţie de oraşul în care se fac angajări.

Spre exemplu, Kaufland oferă salariu de la circa 1.700 de lei net pentru cei care vor să muncească în Odorheiu Secuiesc în postul de lucrător comercial, în vreme ce la Cluj salariul porneşte de la 2.100 de lei net pentru acelaşi post, arată anunţurile de angajare consultate de Economica.net.

Kaufland caută asistent manager vorbitor de germană, ofertat cu salariu net care începe de la circa 3.500 de lei net (6.100 de lei brut) lunar. Pentru acest post se califică oamenii care au cunoştinţe avansate de germană şi de operare MS Office. Candidatul potrivit pentru acest post are abilităţi de organizare, analiză, sinteză, e orientat către rezultate şi e bun comunicator.

Kaufland angajează şefi raion la Cernavodă şi în Alexandria, pe salariu care porneşte de la circa 2.700 de lei net (4.750 de lei brut lunar).

Postul de lucrător comercial din Cluj sau din Bucureşti (Drumul Binelui) e plătit de Kaufland cu salariu care porneşte de la circa 2.100 de lei net (3.700 de lei brut lunar.)

Kaufland oferă salarii care încep de la circa 2.000 de lei net (3.500 de lei brut lunar) pentru următoarele posturi vacante în această perioadă:

Citește continuarea aici

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: