spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

☦️Eveniment de înaltă încărcătură spirituală, la Boian

Comunitatea creștin-ortodoxă din Boian, comuna Ceanu Mare, s-a reunit...

Sabin Ghemeș a semnat primele două contracte PNRR din 2023

Primăria Municipiului Câmpia Turzii a remis, în această seară, un comunicat de presă privind semnarea a două noi contracte de finanțare prin PNRR. Particularitatea acestor două contracte, însă, este faptul că au fost semnate de către viceprimarul, Sabin Marcel GHEMEȘ.

„Primul proiect este „Construirea a 30 de unități locative destinate tinerilor marginalizați din Municipiul Câmpia Turzii, strada Laminoriștilor, nr 145 – Construirea de locuințe nZEB plus pentru tineri / locuințe de serviciu pentru specialiști din sănătate și învățământ” și are o valoare totală de 14.364.726,58 de lei. Acest proiect prevede construirea a trei blocuri de câte 10 unități locative în zona Colonia Goldiș.


Al doilea obiectiv de investiții este intitulat „Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde  – ITS / alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local Câmpia Turzii)”, în valoare de 2.920.745,12 lei. Prin intermediul acestuia se vor achiziționa și implementa sisteme inteligente de monitorizare și susținere a transportului „verde” în Municipiul Câmpia Turzii.


Practic, vor fi implementate sisteme de supraveghere video, treceri de pietoni inteligente și, inclusiv, stații de încărcare pentru autoturismele electrice.”, transmite Primăria Câmpia Turzii.

Despre cele două proiecte de investiții, domnul primar – Dorin Nicolae LOJIGAN – a prezentat detalii în cadrul interviului pe care l-a acordat pentru RefleqtMedia în cursul săptămânii trecute, și care poate fi urmărit mai jos:

 

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img