Sabin Ghemeș a semnat primele două contracte PNRR din 2023

spot_imgspot_img

Primăria Municipiului Câmpia Turzii a remis, în această seară, un comunicat de presă privind semnarea a două noi contracte de finanțare prin PNRR. Particularitatea acestor două contracte, însă, este faptul că au fost semnate de către viceprimarul, Sabin Marcel GHEMEȘ.

„Primul proiect este „Construirea a 30 de unități locative destinate tinerilor marginalizați din Municipiul Câmpia Turzii, strada Laminoriștilor, nr 145 – Construirea de locuințe nZEB plus pentru tineri / locuințe de serviciu pentru specialiști din sănătate și învățământ” și are o valoare totală de 14.364.726,58 de lei. Acest proiect prevede construirea a trei blocuri de câte 10 unități locative în zona Colonia Goldiș.


Al doilea obiectiv de investiții este intitulat „Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde  – ITS / alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local Câmpia Turzii)”, în valoare de 2.920.745,12 lei. Prin intermediul acestuia se vor achiziționa și implementa sisteme inteligente de monitorizare și susținere a transportului „verde” în Municipiul Câmpia Turzii.


Practic, vor fi implementate sisteme de supraveghere video, treceri de pietoni inteligente și, inclusiv, stații de încărcare pentru autoturismele electrice.”, transmite Primăria Câmpia Turzii.

Despre cele două proiecte de investiții, domnul primar – Dorin Nicolae LOJIGAN – a prezentat detalii în cadrul interviului pe care l-a acordat pentru RefleqtMedia în cursul săptămânii trecute, și care poate fi urmărit mai jos:

 

spot_img
%d