Să nu ne mai ascundem după politică și să dăm cărțile pe față în situația Fany – Turda – Câmpia Turzii

spot_imgspot_img

Traficul interurban între Turda și Câmpia Turzii este DEPLIN perturbat din cauza unor situații generate de LIPSE DE LEGISLAȚIE!

Pe de o parte sunt navetiștii din Câmpia Turzii care mai au la dispoziție „doar trei stații” pentru a ajunge în Turda, respectiv „Poiana”, „Autogara Sens Vest” și „Sun Garden Turda”.

În Cluj Napoca, câte stații aveți ca să coborâți, stimați navetiști din Câmpia Turzii? Tot 3 stații în TOOOOT Clujul ăla mare. N-ai cum s-ajungi cu Cento Trans din Câmpia Turzii DIRECT ÎN MĂNĂȘTUR, nu? Tot așa cum NU POȚI LUA CENTO TRANS DIN CÂMPIA TURZII, BLOCURI, CA SĂ AJUNGI ÎN FLOREȘTI.

Ei bine de ce? Pentru că aceste trasee de transport interjudețean sunt gestionate de CONSILIUL JUDEȚEAN CLUJ, iar autoritățile LOCALE, respectiv Primăria Turda și Primăria Câmpia Turzii NU SUNT OBLIGATE să pună stații suplimentare la dispoziția NIMĂNUI!

Da, în Turda – Fany ar putea opri în stațiile proprii, dacă și le-ar amenaja pe proprii bani, ceea ce ei nu fac, preferând să căpușeze stațiile TUP în mod ilegal! Aici apare vina celor de la Fany, care „îi mint” pe călători că „primarul Matei a dat ordin”, fără să prezinte adevărul adevărat – ăla că nu vor să plătească redevențe, ca să poată opri în stație.

Așa s-a ajuns la situația actuală a transportului interurban dintre Turda și Câmpia Turzii, care-i afectează inclusiv pe elevi, dar și pe toți cetățenii din Câmpia Turzii, care vor să călătorească de la Câmpia Turzii, spre Turda.

Dar … de ce, cât timp a fost Alis, s-a putut opri unde s-a vrut? Păi simplu, pentru că stațiile TUP Turda nu erau reabilitate și pentru că Alin Popovici a știut să negocieze. În tot acest timp, cei de la Fany preferă doar să facă bani, fără să negocieze cu nimeni și să arunce vina pe primari.

Păi e frumos? Păi nu e!

spot_img
%d