spot_img
spot_img

Să datorezi bani Primăriei, să-ți fie plătite datoriile la curent din Bugetul Local și să faci plângere penală primarului … asta înseamnă să fii… Ali Varga!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

În cursul săptămânii trecute, reprezentanții discotecii Top40 au depus o plângere penală împotriva primarului și a viceprimarului de la Tritenii de Jos.

Motivul invocat de conducerea Disco Top 40 a fost acela că Primăria ar fi întrerupt în mod abuziv alimentarea cu energie electrică a imobilului în care funcționează discoteca și anume Căminul Cultural din Tritenii de Sus.

„Cel care a depus plângerea este patronul discotecii Top 40, Aurel Varga.

Plângerea a fost depusă după ce administrația locală a sistat curentul electric de la locația discotecii, astfel că aceasta nu se mai poate organiza.”, scrie TurdaNews.net

Ei bine, pentru că RefleqtMedia știe să găsească adevărul din spatele intențiilor, am răscolit puțin în rapoartele Curții de Conturi Cluj și am găsit următoarele:

Adică, din decizia Camerei de Conturi Cluj nr 3/26.03.2021, rezultă faptul că prietenia dintre Aurel (Ali) Varga și Valer Sașa a atras după sine achitarea DIN BUGETUL LOCAL TRITENI a contravalorii facturilor de curent electrict de la Căminul Cultural Tritenii de Sus, acolo unde Disco Top 40 își desfășoară activitatea.

Ba mai mult, aceste facturi nu au fost evidențiate contabil, IAR PRIMĂRIA TRITENI ARE DE RECUPERAT 149 DE MILIOANE DE LEI VECHI de la Aurel Varga.

Ei bine, cum răsplătește Ali Varga Primăria? Cu plângeri penale? 🙂 Tupeu de Triteni, nu?

Nici o problemă, dragi cititori! În curând veți afla cum a reușit Ali Varga să-și prelungească durata contractului de închiriere pentru Căminul Cultural Tritenii de Sus, în condițiile în care PRIMĂRIA TRITENI (CONDUSĂ DE VALER SAȘA) NU A PREZENTAT NICIUN APĂRĂTOR LA PROCESUL DE LA JUDECĂTORIA TURDA!

Cât privește chiria pentru acest edificiu cultural în care funcționează Disco Top 40, conform raportului privind finanțele publice locale, emis de Curtea de Conturi Cluj în 2020, în 2020 nu se înregistraseră în evidența fiscală și contabilă, dar nici nu s-a încasat integral chiria și contravaloarea utilităților datorate de același, Ali Varga. Suma totală era de 36.000 lei (TREI SUTE ȘAIZECI DE MILIOANE LEI VECHI) ”Neînregistrarea în evidența fiscală și contabilă și neîncasarea integrală a chiriei și contravalorii utilităților datorate de locatar pentru închirierea imobilului Cămin Cultural Tritenii de Sus (36 mii lei); ” – arată Curtea de Conturi.

Păi cum adică? Și dator, și fudul? Tupeu de Triteni 🙂 

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

O casa de chirpici de la Triteni Colonie, data exemplu de arhitectul sef al judetului

Chirpiciul este materialul de constructii cel mai utilizat la casele vechi (si noi) din Transilvania. Una dintre aceste case...

Primăria Tritenii de Jos recrutează polițiști locali! HAIDE ÎN ECHIPA NOASTRĂ!

U.A.T. COMUNA TRITENII DE JOS organizează în data de 22.07.2022 la sediul din localitatea Tritenii de Jos, str....

600 de milioane de euro câștigă statul de pe spatele nostru, din carburanți!

Nu este găselnița RefleqtMedia ci rezultatul unui studiu publicat de către Asociația Furnizorilor de Energie din România și citat de...

Cine este românul care a ucis un bărbat în Italia și i-a transportat cadavrul pe scuter și ce legătură are acesta cu Câmpia Turzii

În timp ce mulți dintre conaționalii noștri din diaspora fie trăiesc o viață tihnită, departe de probleme, fie...
spot_img

Primul pas spre adoptarea bugetelor locale – vezi prevederile bugetului național!

În cursul acestei săptămâni, premierul - Florin Cîțu - a prezentat o propunere pentru bugetul aferent anului 2021. „Buget de investiții de 5,5% din PIB,...
%d bloggers like this: