fbpx
spot_img
spot_img

S-au branduit ca o firmă de calitate și încredere, dar planurile lor… erau ODIOASE!

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Carmangeria „Moldovan” din Sânnicoară, va rămâne în istoria județului Cluj drept unul dintre cele mai meschine și lacome planuri din industria cărnii.

- Advertisement -
- Advertisement -

Inspectorii OPC au găsit la celebra carmangerie din județ câteva TONE DE CARNE EXPIRATĂ, care era pusă în mezeluri, și comercializată ulterior, deși reprezenta un pericol pentru societate.

”În depozitele de materii prime s-au regăsit produse fără elemente de identificare, caracterizare, lotizare precum şi produse ambalate cu data limită de consum depăşită, alături de produse conforme, care urmau să intre în producţie ca fiind parte din produsele finite.Având în vedere aceste nereguli constatate, operatorul economic a înţeles gravitatea faptelor şi a dispus, în regim de urgenţă, pe data de 22 septembrie 2021, până la ora 14.00, retragerea de la comercializare a tuturor loturilor de produse finite care au la bază materiile prime suspicionate cu neconformităţi”, se arată într-un comunicat de presă remis de Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor.

Totul a început cu un articol de presă publicat de Ziar de Cluj, care a scos la iveală unele practici absolut barbare ale societății procesatoare de carne.

”În această dimineață, clujeanca A.S. a făcut o vizită Carmangeriei Moldovan, cu gândul de a lua niște preparate din carne pentru a-i pregăti fetiței sale, în vârstă de 3 ani și jumătate, o tocăniță cu legume și carne. La punctul de lucru de pe strada Mehedinți, a cumpărat conform chitanței pe care ne-a remis-o, o jumătate de kilogram de piept de pui și un kilogram de ceafă de porc fără os. Atâta doar că ajunsă acasă, încercând să taie ceafa de porc în bucăți mai mici, la tranșarea cărnii din produs s-a ițit o creatură cu aspect extraterestru, absolut îngrețoșător.”, a publicat Ziar de Cluj în 8 septembrie 2021.

Ulterior, a venit controlul CJPC.

„La prima oră a dimineții o echipă de inspectori s-a prezentat la Sânnicoara, la depozitul central al celor de la Carmangeria Moldovan, unde au descoperit 70 de lăzi, fiecare cântărind în jur de 40 de kilograme, care conțineau carne expirată, de porc, vită și pui. Aceasta carne urma să fie tocată și apoi amestecată cu carne în termen, pentru producția de mezeluri, salam, șuncă sau alte produse cumpărate de clujeni.”, scrie Foaia Transilvană.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: