17.1 C
Turda
Thursday, September 29, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonăS-a îmbătat la discotecă și s-a suit la volan - a zdrobit...

S-a îmbătat la discotecă și s-a suit la volan – a zdrobit 3 mașini

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Sorin P., un tânăr de 28 de ani din comuna Tritenii de Jos, a făcut în week-endul care tocmai a trecut isprava vieții lui.

După ce a băut bine la discoteca din comună, Sorin s-a urcat la volan, cu intenția de a merge spre casă. A pierdut controlul mașinii și a intrat în două autoturisme parcate corect, pe care le-a avariat grav. La fel de grav a fost avariată și mașina lui.

Proprietarul mașinilor a sunat de urgență la 112, astfel că tânărul a fost depistat de Poliție. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat o concentrație de 0.63 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Tânărul inițiat procedura de înțelegere amiabilă cu proprietarii mașinilor, însă va fi judecat pentru conducere sub influența alcoolului.

Am evidențiat acest caz în contextul în care, la nivelul IPJ Cluj a explodat, metaforic vorbind, numărul sesizărilor privind conducerea sub influența alcoolului.

Chiar IPJ a remis o informare în acest sens, dar se pare că nimeni nu înțelege că pur și simplu e foarte periculos ȘI ILEGAL să te urci băut la volan.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: