26 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeȘtiri din sănătateS-a deschis programarea pentru vaccinul AstraZeneca ... mhm, și marmota...

S-a deschis programarea pentru vaccinul AstraZeneca … mhm, și marmota…

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Cu surle și trâmbițe, în cursul zilei de ieri, Ministerul Sănătății anunța deschiderea programărilor pentru vaccinarea cu celebrul vaccin anti-COVID-19, Astra Zeneca (care, în faza de testare, a cauzat moartea a cel puțin un pacient).

„Începând de astăzi s-au deschis programările pentru imunizarea împotriva COVID-19 cu vaccinul Oxford-AstraZeneca!

Programarea este deschisă celor eligibili pentru etapa a II-a: persoanele la risc și din domenii esențiale. Conform recomandărilor autorităților medicale, vaccinul Oxford-AstraZeneca este recomandat adulților cu vârsta între 18-55 de ani.

Vă puteți programa direct pe platformă, http://bit.ly/ProgramareAZ, sau prin intermediul medicului de familie/curant, prin Call Center, la numărul unic 021.414.44.25 și prin intermediul direcțiilor de asistență socială de la nivelul primăriilor.”; anunța, ieri, Ministerul Sănătății.

Ei bine, de ieri și până astăzi, NICIUN CENTRU DE VACCINARE DIN JUDEȚUL CLUJ nu are locuri libere pentru vaccinarea COVID-19 cu niciun fel de vaccin.

Până la 1 aprilie nu sunt locuri libere nici la Cluj Napoca, nici la Turda, Câmpia Turzii, Dej sau Gherla.

Până la această oră, nici Ministerul Sănătății și nici Prefectura Cluj n-au dat explicații pe acest subiect.

De fapt, pe platforma vaccinare-covid.gov.ro, se găsesc locuri libere doar la Spitalele Orășenești din Novaci (județul Gorj) și Moldova Nouă (județul Caraș Severin).

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: