fbpx
HomeȘtiri din zonăS-a constituit filiala Pro România Ploscoș
spot_img
spot_img

S-a constituit filiala Pro România Ploscoș

- Publicitate -
spot_img

Mircea Irimie continuă campania de constituire a filialelor comunale ale Pro România.

După Tureni, Iara, Băișoara, Mihai Viteazu, a venit rândul ca partidul care ține cu România să-și înființeze filială în cea mai mică Unitate Administrativ Teritorială din zona Turda – Câmpia Turzii.

 Cei doi consilieri ALDE au trecut la PRO ROMANIA  .  Domnii Bretea Iovian si Crișan Viorel , ambii la al    șaptelea mandat de Consilier Local ,  amândoi au deținut și funcția de Viceprimar al comunei Ploscoș au constituit astăzi,  22 februarie organizatia PRO ROMANIA  . 
    Bretea Iovian a fost ales Președinte iar Crișan Viorel  Prim Vicepreședinte.  Candidatul la funcția de Primar al comunei a fost ales Bretea Iovian iar ținta stabilită este de 3 consilieri locali .
     Cei doi s-au declarat profund nemulțumiti de faptul că au fost uitati de conducerea județeană ALDE si nu au fost susținuți in proiectele pentru comunitate . 
 
    Candidatul Bretea Iovian este un fermier care cultiva peste 300 de hectare , crescător de animale si un muncitor extraordinar care cunoaște toate problemele comunei si vine cu soluții pentru rezolvarea acestora . 
 
    El invită si reprezentantii celorlalte partide sa-l sustina pt funcția de Primar .  ,, Toate partidele pot sa-si voteze candidații de pe listele de partid , dar la Primarie îi rog sa ma susțină pe mine . Votul nostru unit , al celor din comună ne dă forță.  Ganditi-vă ce putem face împreună nu separați ” , a declarat Iovian . 
 
    Mult succes dragi colegi . Suntem alături de voi si in campanie si după in cei 4 ani de mandat . 
   Suntem PRO ROMANIA pentru că ținem cu ROMANIA  ! 💙💛❤”, a transmis Mircea Irimie, președintele Pro România Turda, prin intermediul unui comunicat de presă.
 
Un aspect interesant este acela că ambii consilieri locali care au trecut, de la ALDE, la Pro România, au intrat în ALDE, în 2016, la îndemnul lui Mircea Irimie.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: