spot_img

RUȘINE, inturda.ro! Au INVENTAT un subiect de presă!

Date:

Share post:

Cât de disperat trebuie să fii după trafic, ca să inventezi, efectiv un subiect de presă?

La această întrebare ar trebui să răspundă administratorii site-ului inturda.ro care, după ce ani de-a rândul ne-au povestit cum se vindecă hernia de disc cu tratament la Brașov, acum au inventat – efectiv – un subiect de presă!

Bunăoară, aseară, acest site disperat după trafic au publicat o știre intitulată „Atenție! Mașină suspectă pe centura Vâlcele-Apahida!”.

În acea știre au inserat o „poveste” de pe grupul Info Trafic Cluj, fără să arate date concrete sau un print-screen sau măcar o fotografie cu „mașina suspectă”.

Am căutat, pe toate grupurile și paginile intitulate „Info Trafic Cluj”, postarea cu pricina și … ce credeți? Nu există. Defapt, singura locație unde există acea postare … este pe site-ul inturda.ro

În schimb, ceea ce am găsit pe site-ul inturda, chiar în articolul cu pricina, este un link de la 4tunning.ro în care se vorbește EXACT despre „mașinile suspecte”.

Prea previzibili sunt cei de la inturda și prea disperați! Dacă apelăm la astfel de găselnițe de fiecare dată când suntem disperați după trafic, ar trebui să ne lăsăm de presă!

Contactați de RefleqtMedia reprezentanții IPJ Cluj ne-au transmis că NU EXISTĂ NICIO SESIZARE PRIVIND VREO MAȘINĂ SUSPECTĂ PE CENTURA VÂLCELE-APAHIDA!

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

%d bloggers like this: