31 C
Turda
Thursday, July 21, 2022
spot_img
HomeBREAKING NEWSRUȘINE, DSP CLUJ! Informații COVID FALSE în Turda și Câmpia Turzii!

RUȘINE, DSP CLUJ! Informații COVID FALSE în Turda și Câmpia Turzii!

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Credibilitatea Direcției de Sănătate Publică Cluj este din ce în ce mai slabă!

În cursul zilei de ieri, fără nicio rușine, DSP Cluj a publicat o informație FALSĂ – 70 de cazuri COVID-19 și incidență 2.58 la mie în Câmpia Turzii.

Astăzi, însă, situația s-a schimbat radical pe site-ul DSP. De fapt cele 70 de cazuri ar fi fost … la Turda, unde astăzi sunt trecute 83 de cazuri COVID-19.

În schimb, la Câmpia Turzii sunt trecute 16 cazuri COVID-19, după ce ieri erau 70. RefleqtMedia a solicitat un punct oficial de vedere din partea Prefecturii Cluj, în acest sens.

„Doamna prefect, revin cu o solicitare, chiar dacă vremea este „târzie” … vă rog să vă consultați cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj și să ne comunicați, cât se poate de oficial, exact numărul de cazuri de COVID-19 din Câmpia Turzii, precum și cel din Turda. Colegul, @Gelu Florea ne spune că ar putea fi vorba despre o gafă a DSP Cluj și vrem să tranșăm situația, pentru buna informare a populației și pentru păstrarea unui minim de credibilitate, la DSP Cluj.” – le-am scris ieri celor de la Prefectură, în jurul orei 20:30.

Până acum, Instituția Prefectului județului Cluj a tăcut pe acest subiect.

 

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: