spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Ruptură există doar în capul editorilor de la ArieșNews – Cristi Haiduc este și rămâne membru PNL

Nu știu dacă știți cum se fabrică articolele la AriesNews, cel mai penibil site „de știri” din zona TurdaCâmpia Turzii, astfel că am să vă dezvălui eu acest proces de producție de rahat.

Se întâlnesc doi indivizi, așa mai burtoși și, în jurul unei cefe cu ciolan, fasole și bășini, se apucă să povestească despre ce au fost și nu vor mai fi niciodată – adică politicieni.

La un moment dat, unul dintre ei, mai șugubăț din fire și mai „macho” de când și-a plantat păr cum plantează bunica arpagic cu băgăliciul, trage o bășină mentală și o izbește „în prime time”.

„Ce-ai zice, maestre, dacă noi scriem că Haiduc vine să candideze de la PMP? O lăsăm la nivel de zvon, da-i alimentăm puternic pe ăștia”, spune deontologul, masonologul și ciolanologul.

„Mă, eu nu știu ce să zic … eu sunt mereu rezervat în idei, declarații și acțiuni”, replică prietenul docil, care tremură când vorbește.

„Lasă, maestre, că nu au cum să ne combată. Scriem că e doar zvon”, conchide „francmasonul”.

Și uite așa se naște un rahat infect, pe care doar proștii semi-docți, fără studii jurnalistice, fără experiență și fără abilități de redactare a unui text (că își prind urechile în ortograme), ar putea să-l numească „articol de presă”.

Lăsând la o parte acest preambul, cu „dezvăluiri incendiare” despre Redacția OMW, RefleqtMedia chiar a dat un telefon și l-a întrebat pe Cristian Haiduc despre cum comentează zvonurile lansate de grăsani.

„Eu niciodată nu am trecut de la un partid, la altul. Eu, dacă o să plec din PNL, o să mă las de politică. Nu se pune problema să candidez de la alt partid”, a spus Haiduc.

Acestea fiind spuse, îi îndemn sincer pe cei doi „strategi” care coordonează ArieșFakeNews să-și regândească strategia de comunicare și să lase la o parte demersurile securisto-staliniste de împrăștiere cu rahat, pe modelul „apa e otrăvită, vin elicoptere cu fasciști și am găsit droguri la penețeu”.

Semnează,

Ovidiu Bucur – jurnalist

spot_img
spot_img
spot_img