fbpx
HomeFEATUREDRomânia - stat polițienesc? Jurnalistul, Gelu Florea, citat de Biroul de Investigații...
spot_img
spot_img

România – stat polițienesc? Jurnalistul, Gelu Florea, citat de Biroul de Investigații Criminale Turda din cauza unei postări pe Facebook

- Publicitate -
spot_img

În luna martie a anului 2020, când toată lumea era într-o frenezie totală, cauzată de COVID-19, jurnalistul turdean, Gelu Florea, a postat următoarea ÎNTREBARE pe rețelele de socializare:

„Este adevărat că E. T., liderul de facto al (nota redacției: Cenzurat, ca să nu ne citeze și pe noi), a revenit din Germania (cred că în 6 martie) și nu a stat în izolare?! Ba mai mult, ar fi avut niște întâlniri?!

Întreb, pentru că cel mai recent caz de infecție cu coronavirus din județul Cluj este tot o persoană care s-a întors din Germania (deci, o țară din care poți veni infectat).

Cred că trebuie mare atenție…”
 
După cum se poate vedea, ÎNTREBARE … o întrebare care i-a atras lui Gelu Florea o citație de la … Biroul de Investigații Criminale Turda (adică polițiștii aceia care ar trebui să se ocupe cu traficul de droguri zombie, cu fetițele care vezi-doamne, fac videochat, dar mai fac și altceva, cu bombardierii care dau bani cu camătă).
 
Mai grav este că acest birou de investigații criminale l-a citat pe Gelu Florea nu pentru distribuirea de informații care afectează securitatea statului român sau pentru alte fapte grave, ci … pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.
 
Și mai grav este că jurnalistul (față de care se propagă o adevărată încercare de intimidare) a fost audiat, pentru propria postare, ÎN PREZENȚA A DOI AVOCAȚI, angajați de persoana care i-a depus plângere penală jurnalistului.
 
Oare asta este cea mai mare problemă a Poliției Turda? Oare Gelu Florea este cel mai mare „nemesis” pentru societatea turdeană? Să fim serioși!

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: