fbpx
HomeEVENIMENTRomânia Remarcabilă se lansează la Cluj
spot_img
spot_img

România Remarcabilă se lansează la Cluj

- Publicitate -
spot_img

Vă invităm să luați parte la startul proiectului România Remarcabilă, alături de actori importanți ai patrimoniului, joi, 13 iunie 2019, în Sala Mare a Consiliului Județean Cluj, la ora 12:00.

România Remarcabilă, proiect realizat de Centrul Cultural Clujean în parteneriat cu Sites et Cités Remarquables de France și cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, reprezintă o rețea de sate și comune, menită să contribuie la dezvoltarea locală prin stimularea culturii și valorificarea patrimoniului membrilor ei.


Proiectul va dezvolta concepte de brand și label cultral și turistic, va oferi consultanță, expertiză și ajutor atât în atragerea de fonduri, cât și în strategii de acțiune, metode și instrumente.

România Remarcabilă își propune să creeze cadrul care facilitează legături între localități și organizații din România cu cele cu profil similar din Franța.
Lansarea proiectului va avea loc la Cluj-Napoca, printr-o conferință care va aduce la aceeași masă autorități locale, reprezentanți ai unor instituții destinate studierii și păstrării patrimoniului, artiști, antreprenori din România și Franța.


Proiectul România Remarcabilă, aflat momentan în etapa pilot cu 12 sate și comune membre (6 din Cluj, 6 din zona Transilvaniei), își propune ca până în 2021 să atingă un număr de 40 de membri (care ar reprezenta 1% din România), pentru a fi ulterior integrat ca proiect național, preluat de Ministerul Turismului.

 

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: