spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

România, încotro? Un președinte robot și miniștri fătălăi

Ultimii 10 ani au fost o adevărată nenorocire, din punct de vedere psiho-sociologic pentru România. S-a ajuns într-o situație încât nu doar românii de rând, ci nici măcar liderii politici locali nu mai au pe cine să se bazeze.

Cu un „robot” fără suflet, la Cotroceni, care își ține LA SECRET cheltuielile cu deplasările în străinătate; un individ care „urmărește cu îngrijorare” … și cam atât, un inuman care nu știe ce este empatia și care a sabotat această țară, după cum a vrut el … România are nevoie, din 2024, de un președinte UMAN!

Din nefericire, NICIUNUL dintre potențialii candidați nu are nici alură de președinte de stat, nici empatie și nici măcar un dram de păsare față de pulime.

Laura Kodruța Coveși, pe care o vrea președințiabilă doar Kelemen Hunor, este … un procuror și atât, o femeie care nu a fost văzută zâmbind sau manifestând empatie aproape niciodată.

Dacian Cioloș nu este nici prezidențiabil, nici empatic, nici bărbat și nici uman. Este un politician de carieră, care face jocurile progresisto-lgbti-iștilor din Vest.

George Simion NU este empatic, NU este bărbat adevărat, este un scandalagiu, cu strategii perverse și mesaje subliminale, care are „în palmares” suspiciuni privind o colaborare cu Mama Rusia.

Dana Șoșoacă … este varianta feminină a lui Simion. Dacă femeia asta poate manifesta empatie, PĂSARE, dragoste adevărată față de ROMÂNI ar fi un miracol genetic – puțin probabil.

Mircea Geoană … ESTE BĂRBAT, în toate sensurile posibile ale cuvântului. Nu ajungi secretar-adjunct NATO dacă nu ai bile cât clopotele de la Notre Damme. Cred că este și o persoană empatică, deoarece i-am văzut fața umană în 2009 … dar nunta fiicei lui… ne-a demonstrat că nu este de-al poporului, ci de-al elitelor, iar de elitiști ne-am săturat ca țiganul de… căruță.

Deci … unde este candidatul pe care l-am putea vota noi, căruia să-i pese de pulime, să ia decizii PENTRU pulime și să pună umărul la reclădirea societății umane?

Acum să aruncăm o privire asupra liderilor politici care ar putea fi miniștri. Din 2015, de când a căzut Ponta, până în 2023, 1 octombrie, NU AM VĂZUT UN SINGUR MINISTRU SAU SECRETAR DE STAT CARE să demonstreze curaj, discurs politic, strategie și minte clară. Ba, mint, am avut unul, șmecher al dracului, pe care l-au trimis ăștia la „bahaos” și a ajuns bucătar pe youtube.

Așa am ajuns la situația în care PNRR a pierdut 7.2 miliarde de lei, pentru spitale, pentru că fătălăii din Guvern s-au căcat pe ele de jaloane, preferând să-i apere pe magistrați. Astfel am ajuns în situația în care reziștii, ăia cu Bârna, Voiculescu și ai lor, au întârziat NEPERMIS DE MULT adoptarea PNRR, pentru ca ulterior să zică „ba pe-a mă-tii!”. Așa am ajuns în situația în care să ne ardă 3 spitale, să explodeze o stație de carburanți fără autorizație, dar care funcționa, să cumpărăm izolete cu 130.000 de euro, în pandemie, să fie amenințați oamenii de afaceri cu „VOM ANULA LICITAȚIA!” dacă nu câștigă cine ar trebui… iar chelul cu pantaloni hidoși să fie tot protejat de băieții deștepți.

Ne-am dezumanizat, nimeni nu mai protestează PENTRU NIMIC… statul pierde bani pentru că cheltuie nepermis de mult, Austria ne ia la perpulles, OMV ne cere scutiri de impozite, iar Guvernul nostru … face CE VREA!

Ne pasă mai mult de Ucraina, decât de propria țară! Cheltuim mai mult pentru „Green Deal” decât pentru sănătate! Jucăm DOAR cum cântă Bruxelles și Washington… iar asta doare!

Deci … România, ÎNCOTRO?

ATENȚIE: FOTOGRAFIA ATAȘATĂ ARTICOLULUI ESTE UN PAMFLET, DE FAPT COTROCENISTUL NOSTRU N-ARE NICI MĂCAR PRESTANȚA PE CARE O AVEAU ROBOȚII DIN PACHETE DE ȚIGĂRI!

spot_img
spot_img
spot_img