spot_img

Robert Ledenyi, Visoro Gold: „Noi lucrăm cu materialele puse la dispoziție de primării”

Date:

Share post:

După ce RefleqtMedia a relatat despre site-ul comunei Ceanu Mare care, deși a costat 22.000 de lei, era incomplet, administratorul societății Visoro Gold, Robert Ledenyi, care a făcut site-ul ne-a contactat pentru a ne prezenta poziția personală vis-a-vis de această chestiune.

„Noi inserăm în site-uri informațiile pe care ni le dau primăriile. Gândiți-vă că la multe primării cu care am lucrat a fost nevoie să le scanăm noi hotărârile de consiliu local, dar și multe alte documente. 

Din punct de vedere tehnic, site-urile funcționează bine, dar carențele documentelor nu are vreo legătură cu activitatea firmei noastre”, a spus Robert Ledenyi.

Rezultă, pe cale de consecință, că Primăriile care au lucrat cu Visoro Gold au fost cele care nu au pus la dispoziția firmei documentele necesare.

Revenind la chestiunea de la Ceanu Mare, DUPĂ ce RefleqtMedia a prezentat carențele de pe site-ul primăriei, acestea au fost îndreptate, în sensul că au fost atașate documente noi, inclusiv lista consilierilor locali, declarațiile de avere și rapoartele de activitate.

Spunem acest lucru, deoarece în conformitate cu log-ul de activități al site-ului, s-a văzut clar că au fost aduse modificări acestuia după seara zilei de 21 mai, când RefleqtMedia a publicat articolul.

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Mafia Pădurilor în instanță!

Pe rolul Judecătoriei Turda apare o nouă lovitură pentru...

Statul Major CONFIRMĂ – șoferul vinovat de producerea accidentului de la Turda era …

RefleqtMedia a intrat posesia unor informații foarte interesante, care-l...
%d bloggers like this: