spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Rezultatele obținute de jandarmii clujeni în perioada minivacanței de 1 Mai și Sărbătorile Pascale

Pentru siguranța comunității, în perioada 01-06 mai a.c., jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj au acționat pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică la manifestările cultural-artistice și religioase ocazionate de minivacanța de 1 Mai și Sărbătorile Pascale, care s-au desfășurat atât în municipiul Cluj-Napoca, cât și în localitățile din județul Cluj.

Echipaje de jandarmerie au acționat pe raza județului Cluj, în stațiunile montane și pe traseele turistice adiacente atât independent cât și împreună cu reprezentanții celorlalte instituții cu atribuții în domeniu.

Totodată, jandarmii clujeni au intervenit la 5 evenimente semnalate prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 sau adresate direct instituției noastre.

În această perioadă nu au fost înregistrate evenimente majore.

Dorim să le mulțumim celor care au ales să petreacă această minivacanță în mod responsabil.

În perioada  01-6 mai, au fost aplicate 10 amenzi în valoare de 3365 lei și 39 avertismente scrise. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991- pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, respectiv a prevederilor Legii nr.171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

De asemenea, au fost constatate și 3 fapte de natură penală, prevăzute de art. 193 CP, art.334 CP, respectiv de Legea nr.46/2008 Cod silvic.

Jandarmii clujeni sunt permanent la datorie, pentru siguranța cetățenilor! 

Dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale sau dacă vă aflați într-o situație dificilă, solicitați-le ajutorul în mod direct sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112. 

INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img