spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Rezultate exceptionale pentru judocanii din Campia Turzii

spot_img

Medalie de bronz si rezultate exceptionale!!! pentru sportivii judoka ACS ActivJudo din Campia Turzii la Finala Campionatului National de Judo Ne-Waza (lupta la sol), unul dintre cele mai importante competitii pe plan national.

ACS ActivJudo a participat cu 5 sportivi la concursul organizat sambata, 7 octombrie 2023 la Cluj Napoca. Nagy Akos, U14, 66kg – locul 3Harastosan Eduard, U14, 66kg – locul 5Dudas Cezara, U16, +57kg – locul 5Nagy Csilla, U16, +57kg si Tiuca Dragos, U16, 81kg au avut meciuri grele si au lutat foarte bine, chiar daca nu au reusit sa castige.

Edi si Akos au fost adversari in ultimul meci, pentru medalia de bronz dar prietenia si colegialitatea sunt mai presus de medalie.

Acesti sportivi fac parte din echipa de avansati, care este o echipa puternica, se antreneaza de mult timp impreuna si munca lor incepe sad ea roade. Tot mai multi sportivi din lot incep sa aiba rezultate remarcabile pe plan national.

ACS ActivJudo din Campia Turzii are in acest moment peste 100 de copii, tineri si adulti de la varsta de 4 ani pana la 40 de ani care se antreneaza zi de zi in cea mai dotata sala de sport din oras, pe o suprafata de tatami de 162 m2. Judo se practica fara limita de varsta.

Multumim colegilor de antrenament si tuturor membrilor ACS ActivJudo care se implica si ne ajuta in pregatirea sportivilor.

Multumim Primariei si Consiliului Local al Municipiului Campia Turzii pentru ca ofera cele mai bune conditii si sprijina practicarea judo-ului in Campia Turzii.

Multumim sponsorilor Electrospeed, Klim Prod Com, Enetha, Agrosel, T&T Invest, Alktex Metraje, Agroszasz, Pizzeria Italiana Da Mario Crolla, Bunau Trans, Ordino Home si Szvitanek Servicii Funerare.

Judo suntem NOI!

spot_img
spot_img
spot_img