spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Rezultate deosebite la Școala Gimnazială ”Mihai Vodă”

        Întotdeauna am considerat că în spatele performanţelor se ascunde multă muncă şi perseverenţă. Unii elevi sunt deosebiţi şi prin prisma faptului că pe lângă activitatea școlară excepțională îşi doresc să–şi îmbogăţească cunoştinţele și aptitudinile și  prin implicarea în competiţii, activităţi extraşcolare sau proiecte educative. Acest lucru presupune multă muncă, dăruire, timp, consum emoţional. Noi dascălii nu putem decât să-i încurajăm, să-i îndrumăm şi să ne bucurăm alături de ei în momentul în care eforturile lor sunt răsplătite cu rezultate deosebite.

            Primul rezultat al anului școlar 2023-2024 fost al  echipei de rugby tag a școlii (profesor pregătitor  Corț Alexandru Horea), care  la etapa județeană a Olimpiadei naționale a sportului școlar, secțiunea  Rugby-tag, a obținut  Premiul III.

           Olimpiada satelor din România, etapa județeană  a adus pentru eleva Bozdog Nicola din clasa a IV-a, pregătită de către doamna învățătoare Neamțu Cosmina un frumos loc II.

           A urmat Concursul național ”Made for Europe” , unde avem un Premiu II, obținut de elevul Suciu Ștefan din clasa a VII-a (profesor pregătitor Suciu Mihaela),  și o Mențiune obținută de eleva Vîtcă Manuela din clasa a VI-a (profesor pregătitor Arion Daniela Maria).

            Cele mai frumoase rezultate au fost înregistrate de echipa, care a reprezentat Școala Gimnazială ”Mihai Vodă” la Concursul național pentru elevii din mediul rural”Universul cunoașterii prin lectură” pregătită de doamnele profesoare Cocan Mihaela și Mircea Ioana. La această olimpiadă eleva Teleki Jimena din clasa a V-a a obținut Premiul I , iar eleva Miclăuș Anastasia din clasa a VI-a Premiul II.

           Colectivul  Școlii Gimnaziale ”Mihai Vodă” este conştient că aceste rezultate sunt o dovadă vie a  colaborării deosebite pe care are instituția noastră cu toți factorii educațional. Şcoala se bucură de sprijin necondiționat din partea părinților, a  Consiliului local și  a Primăriei comunei Mihai Viteazu.

Conducerea  Școlii Gimnaziale  “ Mihai  Vodă”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img