spot_img
spot_img

Rețeta săptămânii: Bol de orez cu cocos, pui dulce-picant si mango

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Bol exotic pentru pranz. Am pus in el orez infuzat cu aroma de cocos si cateva bucati de pui dulce-picant. Pieptul de pui e super rumen, dar suculent. Am completat cu mango dulce si proaspat.

Ingrediente

Pui dulce-picant

300 gr piept de pui taiat fasii (6 fasii)
2 linguri ulei de masline
1 lingura rasa de miere
1 lingurita ghimbir razuit fin
2 catei mari de usturoi striviti
1 lingurita fulgi de chili
1/2 lingurita chimion macinat
1/4 legaturica patrunjel tocat fin
20 gr unt
sare

Orez cu cocos

1 cane de orez basmati (200 gr)
150 ml lapte de cocos light (sau lichid dintr-o conserva de lapte de cocos gras)
200 ml apa
1/2 lingurita sare

felii de mango cu chili pentru servire
ceapa verde

 

Citește rețeta completă și cum să o gătești aici

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Rețeta săptămânii: Fasole verde la tigaie

Dragi cititori, intrăm în sfera mâncărurilor de post și vă prezentăm o rețetă pe cât de simplă, pe...

Rețeta săptămânii – Ciolan afumat, crestat, la cuptor

Dragi cititori, deoarece mâine e 1 decembrie, rețeta acestei săptămâni este legată ombilical de ciolan :)  Așadar, am împrumutat...

Rețeta săptămânii: Pilaf cu cocoș de țară

Ingrediente Carne de cocos (Am folosit pulpa superioara si un gat) 1 cana cu orez 1 morcov ras 1 ardei capia (optional) 2...

Rețeta zilei: VARZĂ A LA CLUJ

TIMPI DE PREPARARE  Timp de preparare: 40 min  Timp de gatire: 10 min  Gata in: 50 min INGREDIENTE  500 g carne tocata, amestec de vita si porc  150 g orez  100...
spot_img

Anunț – Remediere avarii Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 16.06.2020, în municipiul Turda, în vederea efectuării lucrărilor de remediere avarii provocate...
%d bloggers like this: