spot_imgspot_img
spot_img

Rețeta săptămânii: Bol de orez cu cocos, pui dulce-picant si mango

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img

Bol exotic pentru pranz. Am pus in el orez infuzat cu aroma de cocos si cateva bucati de pui dulce-picant. Pieptul de pui e super rumen, dar suculent. Am completat cu mango dulce si proaspat.

Ingrediente

Pui dulce-picant

300 gr piept de pui taiat fasii (6 fasii)
2 linguri ulei de masline
1 lingura rasa de miere
1 lingurita ghimbir razuit fin
2 catei mari de usturoi striviti
1 lingurita fulgi de chili
1/2 lingurita chimion macinat
1/4 legaturica patrunjel tocat fin
20 gr unt
sare

Orez cu cocos

1 cane de orez basmati (200 gr)
150 ml lapte de cocos light (sau lichid dintr-o conserva de lapte de cocos gras)
200 ml apa
1/2 lingurita sare

felii de mango cu chili pentru servire
ceapa verde

 

Citește rețeta completă și cum să o gătești aici

https://carierapeprimulplan.ro/index.php/inscriere-grup-tinta/spot_img

Related articles

VIDEO: Incendiu intenționat la Câmpia Turzii

Echipajul SVSU intervine chiar acum la un incendiu GRAV...

Consiliul Local Turda: O agendă încărcată pentru ședința din 26 august 2025

Consiliul Local Turda se reunește într-o ședință ordinară, online,...

Hoață la Câmpia Turzii! VIDEO

Atenție, proprietari de magazine, și nu numai! Am fost...

Cuplurile „de aur” ale Comunei Mihai Viteazu, premiate de administrația locală

Primăria comunei Mihai Viteazu, în numele comunității, adresează un...

Exercițiu de salvare din pereții Cheilor Turzii

Un nou exercițiu complex, parte a pregătirii medicale și...
spot_imgspot_img