fbpx
HomeOPINIEPamfletRețetă prăjitură cu Tequila (Poftă bună)
spot_img
spot_img

Rețetă prăjitură cu Tequila (Poftă bună)

- Publicitate -
spot_img

🤭Din nou , în acest an , am avut cereri cu rețeta pentru prăjitura mea de Crăciun cu Tequilla ! Salvați vă rog rețeta , că eu am obosit să o tot scriu în fiecare an ! ( eu intenționez să o mai fac odată în weekend )


Deci : 1 cană zahăr , unt , 1 linguriță praf de copt , 1 cană apă , 1 linguriță sare , 1 cană de zahăr brun , suc de lămâie , 4 ouă mari , nuci , 1 sticlă 750 g de Tequilla si două căni fructe uscate !

Mai întâi se bea un pahar de Tequilla pentru a verifica calitatea acesteia !

Luați un castron mare și între timp verificați din nou Tequilla pentru a fi siguri că e de cea mai înaltă calitate !

Se mixează cu mixerul untul cu zahărul ! În alt castron bateți ouăle și le amestecați cu fructele uscate ! Între timp încercați alt pahar de Tequilla pentru a vă asigura că este încă bună !

Culegeți fructele uscate de pe jos , spălați-le si puneți-le înapoi în castronul cu ouă! Eventual le puteți număra să vedeți dacă sunt toate ! Dacă bucăți din gresie vă blochează mixerul încercați să îl deblocati cu o bormașină , șurubelnițăl, ce aveți la îndemâna ! Încercați din nou un pahar de Tequilla ..just in case !

În continuare se adaugă 2 căni de sare sau orice altceva , nu mai contează! Verificați Tequilla!

Se adauga lămâia și nucile ! Adăugați și o linguriță de zahăr sau ceva….Orice ați putea găsi….Nu uitați să opriți bormașina sau să scoateți șurubelnița din mixer ! Dacă nu , adunați din nou ingredientele de pe jos ! Și evitați de data asta bucățile de gresie sparte!

Aprindeți cuptorul la 360 de grade și încercați să nu cădeți peste el ! În cele din urmă , aruncați prăjitura pe fereastră , terminați Tequilla și ștergeți masa.!! Pofta bună!!😂😂


Preluat!
🙈🙈😂

Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Consumul excesiv de alcool dăunează grav sănătății!

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: