fbpx
spot_img
HomeȘtiri din Câmpia TurziiRestrictiile de scenariu rosu raman in vigoare inca 2 saptamani la Campia...

Restrictiile de scenariu rosu raman in vigoare inca 2 saptamani la Campia Turzii

- Advertisement -

❗️Comunicat de presă – Hotărârile CJSU Cluj nr. 85 și 86 din 11.11.2020, privind reevaluarea măsurilor dispuse în scopul limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2

➡️ Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a reevaluat măsurile adoptate prin hotărârile anterioare, la expirarea termenului de 14 zile pentru care acestea au fost dispuse, pentru municipiul Câmpia-Turzii, orașul Huedin, comunele Feleacu, Apahida, Baciu, Chinteni, Mica și Jichișu de Jos.

Rata de incidență cumulată a cazurilor Covid-19 în ultimele 14 zile este peste pragul de 3/1000 locuitori în aceste UAT-uri, astfel că s-a hotărât menținerea măsurilor dispuse prin hotărârile anterioare, pentru încă o perioadă de 14 zile de la data expirării acestora.

➡️ Având în vedere că rata de incidență cumulată a cazurilor Covid-19 în ultimele 14 zile a scăzut sub pragul de 3/1000 locuitori în comuna Borșa, se aplică măsurile specifice pentru unitățile administrativ-teritoriale a căror rată de incidență cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este cuprinsă între 1,5 și 3/1000 locuitori, conform H.G nr. 856/2020 cu modificările și completările ulterioare.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Bănci noi pentru părinții și bunicii turdeni

0
Pentru a le oferi un mediu frumos și curat în care să-și urmărească nepoții și copiii, atunci când ies cu ei în parcuri, Administrația...

Comentarii

%d bloggers like this: