spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Restaurantul “Stana lui Aidan”, inchis in conditii controversate

Unul dintre cele mai apreciate restaurante rustice din judetul Cluj, “Stana lui Aidan”, se inchide in conditii foarte controversate.

Situatia a fost expusa chiar de Aidan Andon, patronul restaurantului.

Dragii mei, cu inima frântă, doresc să vă anunț ca proiectul Stâna lui Aidan s-a oprit deocamdată aici. 😞

De 2 luni de zile, încerc din răsputeri să mă feresc de o preluare agresivă din partea unui individ, care nu a avut nici o legetura cu proiectul meu. Din pacate, cu ajutorul unui administrator “binevoitor” și a unei insolvențe mai mult decat discutabila, a reusit sa preia frumoasa locatie printr-un contract de inchiriere, oferit cu dedicatie de firma de insolventa.

Anii grei de munca, ideile minunate, sacrificiile, incercarile prin care am trecut, sunt acum exploatate fara jena, creand confuzie in comunitatea Stana lui Aidan si desi este un proces lung si anevoios în instanța judecătorească, nu voi lăsa totul pe mana unor uzurpatori de idei si proiecte, cu aere de afaceristi.

Momentan, pentru a mă pune pe picioare, voi cauta alte proiecte, voi picta alte panze, imi voi face noi prieteni si la randul meu voi sprijini alti oameni in ce vor face cu bunătate și încredere, iar dacă credeți că experiența, seriozitatea si puterea mea de muncă va pot fi de folos, sunt la un semn distanta.

Vă mulțumesc din toata inima ca ati fost ani de-a randul alaturi de proiectul Stana lui Aidan, ca m-ati ajutat sa trec peste incercarile grele, dar in acelasi timp, v-ati si bucurat de momentele minunate pe care le-am creat impreuna, de concerte si piese de teatru, de mancarea cu gust, de privelistea ce-ti taie rasuflarea… pentru toate acestea, ma inclin in fata voastra si va zambesc cu drag.

Sa ne redevem cât de curand, cu bine!
Aidan”, a spus patronul restaurantului

spot_img
spot_img
spot_img