spot_imgspot_img
spot_img

Restaurantul Expres a început sezonul de evenimente 2018 cu o expoziție culinară

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img

Ieri, 31 martie 2018, cu începere de la ora 15:00, Restaurantul Expres, administrat de jurnalista Anca Babaioana, a fost gazda unui eveniment de prezentare a meniurilor de aperitive, a posibilităților de decorare a meselor și de candy bar.

Scopul acestui eveniment a fost acela de a pune potențialii clienți la curent cu ceea ce Restaurantul Expres le prezintă în acest sezon.

Pe durata celor patru ore de eveniment, invitații s-au putut delecta cu cele mai alese aperitive pregătite de bucătarii echipei condusă de Anca Babaioana.

https://carierapeprimulplan.ro/index.php/inscriere-grup-tinta/spot_img

Related articles

Cer de poveste la Turda – Spectacolul uimitor care transformă orașul la apus

Turda oferă uneori priveliști care îți taie răsuflarea, iar...

Un pas important pentru sănătatea comunității din Berchieșu!

Astăzi am semnat contractul de execuție a lucrărilor de...

COMUNICAT DE PRESĂ Primăria Comunei Tureni

Privind tentativa de uzurpare a denumirii „Cheile Turenilor” de...

Încep lucrările de reabilitare a străzii Ion Corvin

Începând de mâine, 9 iulie, se vor demara lucrările...
spot_imgspot_img