spot_img

Respectăm și noi legea, domnule Moldvai?

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Ludovic Moldvai este directorul general al Asociației de Dezvoltare Intercomunitare „Apa Văii Arieșului”, forul prin care este exercitat controlul asupra Companiei de Apă Arieș SA.

În momentul în care PMP Turda a început să lanseze informații despre o potențială schimbare a lui Cristian Octavian Matei din funcția de președinte al ADI AVA, RefleqtMedia a făcut o solicitare, prin email, către ADI AVA.

„Bună ziua,
în virtutea ultimelor informații privind o intenție a partidelor de opoziție din Consiliul Local Turda de a schimba președintele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară, vă rog să-mi transmiteți care este procedura, stipulată în statutul ADI AVA, privind schimbarea președintelui!” l-am întrebat pe Ludovic Moldvai, directorul general (de prea multă vreme) al ADI AVA.

În 16 martie 2022 a fost formulată și remisă solicitarea, în temeiul legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public.

Ce credeți, domnul Moldvai pare să trateze legislația ca pe o negociere, întrucât nu a catadicsit, nici până acum, să ne răspundă.

Dar, asta n-ar fi o problemă tocmai majoră. Sursele noastre ne spun că domnul „Loli” nu răspunde nici măcar solicitărilor formulate de primarii UAT-urilor componente ale ADI AVA.

Păi … atunci … pentru ce-și câștigă banii? 

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Colegiul Tehnic Turda este în doliu – profesorul, Olimpiu Vesa, a decedat

  „Cu adânca durere in suflet profesorii Colegiului Tehnic Turda plâng moartea celui despre care acum spunem ca a...

Lucrare de profesioniști – curțile interioare din Turda arată ca în Vest

Curțile interioare de pe strada Calea Victoriei 122-132/Nuferilor 1-19 au fost modernizate cu ultimul strat de asfalt.   În cursul...

Compania de Apă Arieș sprijină tinerii din Turda și Câmpia Turzii!

Încă de la începutul anului, Compania de Apă Arieș a dat dovadă de solidaritate și sprijin în ceea...

În atenția călătorilor TUP

Luni, 09 Mai, în intervalul orar 11:00 -13:30, circulația în centrul Turzii va fi întreruptă din cauza manifestărilor...
spot_img

Cluj: cel mai mic bilanț COVID19 din ultimele 3 luni

Buletin de presă, 12.12.2021 ✅ SITUAȚIE MĂSURI COVID-19 – JUDEȚUL CLUJ 🔴 Efective angrenate (polițiști, jandarmi, ISU și SAJ) – 231; 🔴 Persoane verificate cu privire la...
%d bloggers like this: