19.9 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIRemus Lăpușan se laudă cu investiții care-i dau mari bătăi de cap...

Remus Lăpușan se laudă cu investiții care-i dau mari bătăi de cap lui Valer Sașa

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Pe rețelele de socializare, fostul președinte PSD Cluj, Remus Lăpușan, are o adevărată campanie de promovare a investițiilor realizate de PSD în diverse localități ale județului.

„Investiții în guvernarea #PSD (dec. 2016 – prezent) în comuna Tritenii de Jos:

?Total investitii în derulare 6.819.209,39 lei:

?Canalizarea localitatior comunei Tritenii de Jos 1.949.500,00 lei PNDL 1
?Retea de canalizare in satul Padureni, comuna Tritenii de Jos, judetul Cluj 4.869.709,39 lei PNDL 2”, apare pe pagina de socializare a liderului social-democrat.

Singura problemă vis-a-vis de aceste investiții este că primarul de la Tritenii de Jos, Valer Sașa, nu poate să facă publice anumite documente care țin de modul în care au fost implementate proiectele.

Bunăoară, RefleqtMedia i-a solicitat primarului de la Tritenii de Jos să ne pună la dispoziție proiectul tehnic și procesul verbal de recepție a lucrării pentru investiția „Canalizarea localităților comunei Tritenii de Jos”, despre care umblă vorba că ar fi fost făcută oarecum neortodox.

Deși cererea a fost depusă în februarie 2019, adică acum 3 luni, nici până la acest moment nu am primit proiectul tehnic al lucrării.

Așadar, înainte de a vă lăuda cu proiectele derulate de diverse comune, poate ar fi bine să le și verificați, domnule Lăpușan.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: