spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Remediere avarieÎntrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 24.10.2023, între orele 16:30 – 22:00, în municipiul Câmpia Turzii.

Sunt afectate imobilele situate în:- Cartier Insula- str. Laminoriștilor – nr. pare începând cu nr. 100 până la Solaris Shopping Center și nr. impare de la nr. 139 la nr. 145, agentul economic SC Industria Sarmei- Str. Câmpiei (municipiul Turda), agenții economici: Solaris Shopping Park, MMM Autoparts, Gentilia Construct, Agrosel SRL Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețeaua de transport apă Dn 400 pe strada Avram Iancu.

Avaria a fost produsă de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) care efectueaza lucrări în zonă cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020″ – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7)Echipele CAA sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil.

La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

spot_img
spot_img
spot_img