20.6 C
Turda
Tuesday, August 2, 2022
spot_img
HomeEVENIMENTREGĂSEȘTE TRASILVANICOOL, LA RADIO TRANSILVANIA

REGĂSEȘTE TRASILVANICOOL, LA RADIO TRANSILVANIA

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Radio Transilvania, prima rețea regională privată din România, dă de știre o mare înnoire. Rețeaua radio s-a relansat, cu un look și un sound nou, cool, ca o adiere plină de prospețime. Regăsește TransilvaniCOOL este noua poziționare a postului, care din cele 13 stații de emisie va da o voce nouă tuturor transilvănenilor.

Pentru a marca acest lucru, Radio Transilvania a organizat o serie de evenimente adresate în prima fază mediului de business și politico-administrativ, în orașele importante ale rețelei.

Stațiile locale Cluj-Napoca și Turda, au marcat noua poziționare a radioului printr-un eveniment ce a avut loc ieri, la Grand Hotel Italia. Cu grai ardelenesc adus la zi, cu empatie și prietenie, evenimentul a adus în atenția comunitații locale conceptul întregii campanii de comunicare multichannel a noii poziționări, prin care ascultătorii, partenerii și brandurile zonei vor redescoperi atractivitatea și caracterul original al postului în peisajul media național.

Ca și evenimentele anterioare și evenimentul de aseara a fost animat de echipa Radio Transilvania, care a dezvăluit noua abordare a postului: știri pozitive, muzică faină, zâmbete matinale și fapte de seamă. Atmosfera a fost asezonată cu o degustare de vinuri, o călătorie de bun gust prin cramele transilvănene, asigurată de renumitul oenolog Dorin Popa. De asemenea, a fost vizionat spotul de prezentare al postului, spot ce rulează și în cadrul campaniei.

Radio Transilvania este actual, fără a uita spiritul locului și tradițiile, simte local și comunică global. Esența noului mesaj este: „Simți muzica, simți diferența – Radio Transilvania e TransilvaniCOOL, pe același ton și cu aceeași intensitate în Oradea, Cluj-Napoca, Satu Mare, Bistrița, Zalău, Baia Mare, Turda, Luduș, Beclean, Mediaș, Aleșd, Beiuș și Carei!”

 Radio Transilvania emite neîntrerupt din 1995. Formatul său este adult contemporary, difuzând într-o rețetă unică muzica ultimelor 3 decenii. Postul are buletine de știri locale, regionale, naționale și internaționale, într-un mix bine compus. În prezent, postul trece printr-un proces susținut de modernizare tehnică și de schimbare a politicii editoriale.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: