spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

RefleqtMedia promovează DOAR PERFORMERII! Celia Teodora Popa și Lizy Kiraly aduc primele două locuri la Gala Voluntariatului din România

În urmă cu o săptămână, vă invitam să o votați pe Celia Teodora Popa în cursa ei pentru „voluntarul anului în România”. Ei bine, ne-ați ascultat, astfel că domnișoara Popa a câștigat titlul.

Locul 2 în aceeași gală, a fost câștigat de Lizy Kiraly, ambele fete reprezentând AMoS-ED.

„Am vrea să spunem că anul acesta am fost de 10 – am depus multe eforturi să fim, dar ar fi o minciună. 😅
De ce? 🫠 Deoarece, datorită reușitelor voluntarelor Celia Teodora Popa și Lizi Kiraly încheiem, încet, 2022 cu nu mai puțin de 11 premii câștigate la gale județene sau naționale.
Cele mai recente adiții? 🏆


🥇Celia – Locul 1 la Gala Voluntariatului din România – secțiunea Tineret: Celia a fost cu precădere apreciată la nivel național pentru Academia Civică, o inițiativă prin care zeci de tineri au învățat să dezvolte inițiative comunitare și au primit ulterior sprijin să le implenteze.


🥈Lizi – Locul 2 la Gala Voluntariatului din România – secțiunea Tineret: Lizi a fost cu precădere apreciată la nivel național pentru Studioul Civic, o inițiativă prin care zeci de tineri au creat video-uri de promovare a sănătății mintale care au ajuns la peste jumătate de milion de români prin social media.
Comunitatea Urbană Arieș arată încă odată că oricine care se dedică să facă lumea un loc un pic mai bun poate ajunge un erou. Felicitări Celia, felicitări Lizi! 💙❤️ Sunteți o inspirație pentru noi toți!
Mulțumim Comunitatea ONedu România pentru eveniment!
#MobilitateSocială”, transmite AMoS-ED.

spot_img
spot_img
spot_img