spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

RefleqtMedia NU își asumă atacuri politice electorale!

Deoarece a început haosul campaniei electorale, care de obicei este caracterizat prin atacuri la persoană, acuzații, alegații și – în mare măsură – mizerie, ținem să facem niște precizări.

Dincolo de orice, cetățeanul are dreptul să fie INFORMAT, iar informarea presupune o atitudine obiectivă, independentă, echidistantă a jurnalistului. Pe cale de consecință, RefleqtMedia.ro NU ÎȘI ASUMĂ NICI UN ATAC POLITIC ȘI NICI NU VA ATACA VREUN CANDIDAT POLITIC.

Milităm pentru o mass-media democratică, în care fiecare candidat are dreptul să-și spună cuvântul… cu condiția să și-l asume în nume propriu. Astfel, ceea ce veți vedea semnat „Comunicat” va fi asumat de candidatul care trimite comunicatul, nu de noi! Ceea ce veți vedea semnat „RefleqtMedia” „Ovidiu Adrian Bucur” „Daniel Iacov” „Medeea Greavu” sau „Andrei Ene” sunt subiecte concepute și dezvoltate de echipa noastră redacțională – articole de presă ASUMATE de noi.

Facem aceste precizări deoarece vrem să demonstrăm că se poate. Se poate să concepi și să produci presă de calitate, în care părerea fiecăruia este ascultată și menționată în conținutul articolelor.

NIMENI nu ar trebui să aibă neșansa unui linșaj politic, indiferent de interese. Jurnalistic vorbind, nu este problema noastră CINE va fi votat și CINE nu va fi votat, problema noastră este ca publicul elector să intre în cabina de vot, cunoscând toate fațetele adevărului. Gândiți voi singuri, nu este ilegal!

MULT SUCCES, TUTUROR CANDIDAȚILOR!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img