25.2 C
Turda
Thursday, August 11, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIRefleqtMedia a stat de vorbă cu mama tânărului din Zalău, dispărut de...

RefleqtMedia a stat de vorbă cu mama tânărului din Zalău, dispărut de aproape o săptămână

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Mâine se împlinește exact o săptămână de când Tudor Niream, de 15 ani, din orașul Zalău, a dispărut, după ce le-a spus bunicilor că pleacă la plimbare.

În acest context, RefleqtMedia a stat de vorbă cu mama tânărului, Geta Niream, care ne-a furnizat o serie de informații vitale.

Am aflat de la femeie că fiul său era o fire relativ-introvertită, singuratic – căruia îi plăceau plimbările pe timpul serii și care se înțelegea mai bine cu fetele din grupul de prieteni, decât cu băieții.

În seara în care a dispărut, s-a dus la bunicii săi din satul Recea Mare, județul Sălaj, și le-a spus acestora că iese la o plimbare prin sat.

Bunicii nu au bănuit nimic, până când au observat că orele se scurg, iar nepotul lor nu mai vine acasă. Astfel au dat alarma și au început să-l caute în toată comuna.

Un indiciu care dă de bănuit este faptul că tânărul și-a lăsat telefonul mobil acasă, semn că nu ar vrea să fie deranjat.

În urmă cu două zile, familia tânărului a postat următorul mesaj, pe rețelele de socializare: „Familia te vrea acasă Tudor Niream!
După 4 zile de căutări nu putem face nimic decât să de agățăm de speranță!
Nu am găsit nici o urmă fizică, dar asta poate și însemna că Tudor e teafăr. În acest caz rugăm pe oricine l-a văzut sau ajutat să dea un semn căci familia e copleșită de durere. #HaiacasaTudor”.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: