Redăm demnitatea eroilor noștri – campanie de renovare a Cimitirului Eroilor din TURDA

spot_imgspot_img

Nicolae Daniel Doboș, fost membru al T9, a realizat un event dedicat unei acțiuni pe care el, în parteneriat cu Asociația „Comorile Turzii” și Alis Holiday o vor realiza în perioada 10 martie – 28 mai.

Prin intermediul acțiunii, organizatorii intenționează să sensibilizeze autoritățile Ministerului Apărării Naționale și Protopopiatul Ortodox Turda cu privire la starea jalnică în care se află Cimitirul Eroilor din Municipiul Turda.

„10. Martie – Curatarea Cimitirului Eroilor si reabilitarea crucilor impreuna cu voluntari ai Asociatiilor si firmelor partenere .

14. Aprilie (alternative 21. Aprilie) – Cros caritabil pentru sensibilizarea locuitorilor Turzii si strangere de fonduri pentru reconditionarea amplasamentului (cruci noi, gazon, consolidarea parapetilor de piatra)

Mai 2018 – amenajare spatiu verde,cruci, consolidare parapeti de piatra si beton, bancute, panou fotografii – harti din zona de front a Turzii.

La sfarsitul lunii Mai va avea loc si o ceremonie festiva, cu arborare de drapel, onor la drapel si “Sonnerie aux morts”, impreuna cu veterani de razboi, militari ai Armatei Romane si Amicala Veteranilor Parasutisti ai Legiunii Straine din Romania.

Initiator proiect –Nicolae-Daniel Dobos

PARTENERI:

Emil Bara, presedintele Asociatiei “Comorile Turzii”

ALIS HOLIDAY

BM CONSTRUCTII RUTIERE – Bustan Catalin”, se arată pe pagina evenimentului.

spot_img
%d bloggers like this: