fbpx
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIRecursul fraților Roșca se judecă mâine! Citește informații EXCLUSIVE din dosarul în...

Recursul fraților Roșca se judecă mâine! Citește informații EXCLUSIVE din dosarul în care sunt învinuiți!

- Advertisement -

Oficial, Gheorghe și Bogdan Roșca sunt acuzați de cămătărie, respectiv proxenetism, însă – devreme ce mâine are loc recursul în cazul arestării preventive a acestora – RefleqtMedia face publice o serie de informații necunoscute despre cei 2 frați și modul în care au fost HĂRȚUIȚI de către autorități.

Pentru cine nu știe, așa cum am menționat săptămâna trecută, dosarul de urmărire penală în care sunt implicați cei doi frați nu conține NICIO CONEXIUNE între infracțiunile de care sunt acuzați cei doi.

Fiecare persoană implicată în dosar este acuzată de ALTĂ FAPTĂ, însă procurorii i-au inclus ÎN ACELAȘI DOSAR, în speranța că vor reuși să-i acuze și de constituire de grup infracțional.

Pe de altă parte, împotriva NICIUNEIA dintre persoanele implicate în dosarul de urmărire penală nu există nicio plângere penală care să fie atașată la dosar.

Am aflat acest detaliu de la unul dintre avocații care-i reprezintă pe „inculpați”.

Un alt detaliu „interesant” este faptul că împotriva celei de-a treia persoană implicată în dosar s-a dispus măsura sechestrului asigurator asupra unui AUTOTURISM … care nu-i aparține.

Dar … să vorbim despre atitudinea polițiștilor din Câmpia Turzii când vine vorba despre Gheorghe Roșca.

O persoană din anturajul său ne-a contactat pentru a ne prezenta o informație care miroase a abuz.

„Nu știu ce sa zic … de ziua lui Gigi a fost trimisa poliția la Milexim pt noi ! Ca am ieșim sa mâncam la terasa .”, ne-a spus persoana care a solicitat să-i fie păstrată identitatea.

Referitor la Bogdan Roșca … acesta este acuzat de proxenetism … deși nicio persoană din anturajul său nu a fost acuzată de… prostituție.

„Ar fi obținut foloase materiale de la o persoană căreia i-a înlesnit activitatea de prostituție.”, se arată în comunicatul poliției române.

Bun … unde este persoana care practica prostituția? 🙂

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Mai multe sate de lângă Ocna Mureș rămân fără curent electric

0
Electrica anunță întreruperi la furnizarea energiei electrice pentru mai multe sate de lângă Ocna Mureș, în perioada 15-18 ianuarie, după cum urmează: Luni, 15 ianuarie Orele...

Comentarii

%d bloggers like this: