spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Răzvan Iulian CIORTEA are susținerea guvernamentală necesară pentru a face Turda, FRUMOASĂ DIN NOU

spot_img

În această seară, președintele PSD și premierul României, domnul Marcel CIOLACU, și-a manifestat PUBLIC susținerea față de candidatul PSD pentru Primăria Turda, Răzvan Iulian CIORTEA.

Ciolacu este PRIMUL președinte național de partid care-și manifestă susținerea în mod public și direct pentru vreunul dintre candidații la Primăria Turda, iar acest lucru denotă următoarele aspecte:

  • Doar Răzvan Iulian CIORTEA are susținerea guvernamentală necesară pentru a scoate Turda din datorii și pentru a o face FRUMOASĂ, DIN NOU!
  • Doar Răzvan Iulian CIORTEA se bucură de sprijinul necondițional al Premierului României, semn de bunăstare și stabilitate pentru TURDA, dacă Ciortea va fi ales PRIMAR!
  • Orice vot dat pentru Ciprian Rigman sau Adrian Nap este un vot IROSIT, deoarece aceștia fac parte din partide de opoziție, care nu vor forma guvernul NICIODATĂ!
  • Răzvan Iulian CIORTEA, alături de Vasile Sebastian DÎNCU și Marcel CIOLACU formează trioul administrativ necesar, pe axa Turda – București – Bruxelles, prin care finanțările europene REALE vor veni în orașul de pe Arieș!
    VOTAȚI RĂZVAN IULIAN CIORTEA, SINGURUL CANDIDAT SUSȚINUT DE GUVERNUL ROMÂNIEI!

CMF: 21240002

spot_img
spot_img
spot_img