spot_img

Răzvan Ciortea, președinte PSD Turda: „Tragedia din această dimineață se poate repeta oricând! Sute de turdeni trăiesc în condiții mizere și se încălzesc cu ce dă Dumnezeu!”😔😔😔

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

 

În această dimineață, la ora 06.05, am fost martorul unei tragedii de proporții, la Turda, fiind activat Planul Roșu de intervenție.


6 turdeni, dintre care 4 copii, cu vârste cuprinse între 4 și 10 anișori, au murit din cauza nepăsării, a sărăciei și a incapacității autorităților locale.


4 copii, cu vârste cuprinse între 4 și 10 anișori nu vor mai apuca să se bucure de viață, să crească și să cucerească lumea, dar în situație similară, în pericol de moarte sunt sute de copii ai Turzii.


Dragi turdeni, în calitate de președinte al PSD Turda și de subprefect al județului Cluj îmi exprim profunda îndurerare față de drama trăită de concitadinii noștri de pe strada Nicolae Teclu și, totodată, sunt revoltat la gândul că alte sute de familii din Turda trăiesc la limita subzistenței, în locuințe improvizate, în care se încălzesc cu sisteme improvizate, care le pot pune viața în pericol oricând.


Străzi precum Margaretelor, Viorilor, Labirint, Nicolae Teclu sunt puncte roșii pe harta Turzii, în care au ajuns doar promisiunile celor care conduc orașul … iar acum au ajuns salvările și pompierii, în lipsa unor condiții propice!


Consider că, în secolul XXI, în care vorbim despre stații de încărcare pentru autoturismele electrice, sistem de transport periurban pe cablu și aquapark, ar trebui să ne preocupe viața și bunăstarea tuturor turdenilor!


Solicit, în mod ferm, măsuri reale și sustenabile pentru ca tragedia din această dimineață să nu se mai repete!


Domnule primar solicitați o întâlnire de îndată cu toți factorii decizionali aflați în subordinea dumneavoastră(S.P.A.S., Direcția Tehnică,administrator public,etc.),identificați vinovații și luați măsurile care se impun!


Mirosul de carne arsă și plânsetul celor care au supraviețuit nu poate fi explicat în cuvinte !


Dumnezeu să-i odihnească în pace !
# și ei contează!”

Răzvan Iulian Ciortea,
Președinte PSD Turda

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

ACSA Câmpia Turzii – abonată la contracte publice – își cere insolvența

Cu datorii de peste 30 de milioane de lei, ACSA Câmpia Turzii SA, societate care desfășoară mai multe...

EXCLUSIV: Iată tot ce trebuie să știi despre Zilele Turzii 2022

După doi ani de pauză, cauzată de pandemia de COVID-19, unii dintre turdeni așteaptă cu nerăbdare vești despre...

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 24.05.2022, între orele 09:00 -13:00, în...

Înzestrăm tinerii cu abilitățile necesare pentru acordarea primului ajutor!

Asociația Club Științific Turda implementează, la Turda, proiectul Cursuri de Prim Ajutor, pentru a forma și informa comunitatea...
spot_img

Gunoaiele dintre Dătășeni și Lechința – degajate de un singur om

După ce a postat clipuri cu mormanele de gunoaie depozitate total neconform între Dătășeni și Lechința, Florin Mureșan (Muri pentru prieteni) a chemat un...
%d bloggers like this: